MENU

14:21
«Завод Кобзаренка» представив цистерну для заправки обприскувачів ВНЦ-16/2 — об’ємом 16 кубічних метрів

На нещодавній виставці «Зернові технології-2015» найбільший в Україні виробник цистерн сільськогосподарського призначення представив агрегат ВНЦ-16/2. Базуючись на двовісному шасі, він оснащується 16-кубовою цистерною та високопродуктивним насосом і призначений для підготовки хімічних розчинів, їх перевезення та заправки обприскувачів.

Вакуумна цистерна розділена на дві частини: основному об’ємом 15 куб. м для приготування робочої рідини та допоміжну (1 куб. м) — для чистої води. Цистерна виготовляється з нержавіючої сталі товщиною 6 мм, ззовні ґрунтована та покрита полімерною фарбою, стійкою до хімічного впливу. Як опція пропонується захист цистерни від дії хімічних речових зсередини.

Агрегат оснащується відцентровим насосом продуктивністю 1600 л/хв. з гідроприводом. Це забезпечує швидку заправку резервуара та обприскувачів, підготовку та перемішування робочого розчину, ополіскування.

Змішування рідких, порошкових та гранульованих речовин здійснюється за допомогою хімічного змішувача об’ємом 100 л. Машина оснащується комплектом для всмоктування хімічних рідин з каністр. За перемішування «відповідають» вісім інжекторних мішалок, за ополіскування — чотири омивачі у верхній частині цистерни. На ВНЦ-16/2 встановлюються фільтри, а також лічильник, дані з якого виводяться на дисплей.

 

Як зазначили представники заводу, інженери врахували всі побажання клієнтів. До кінця року планується поставити 50—60 агрегатів, в наступному році — не менше 100. Окрім України, інтерес до новинки проявили і в Росії. Ціни агрегату — 693 000 гривень.

Переглядів: 692 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: ВНЦ-16/2, «Завод Кобзаренка», заправка обприскувачів, цистерни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar