Японські вчені розробили технологію для одночасного виробництва біопалива та корму для тварин. Натхненням для простої технології, що не вимагає будь-якої обробки поза підприємством, слугував звичайний фермерський метод виробництва силосу, повідомляє портал
...
Читати далі »
|
У 2014 році імпорт гербіцидів в Україні перевищив 60 тис. тонн, такий високий обсяг у порівнянні з іншими групами пестицидів забезпечується за рахунок великої норми внесення таких гербіцидів як гліфосат, ацетохлор і прометрин, чия норма внесення коливається від 1-го до 6-ти літрів на гектар.
...
Читати далі »
|
New Holland представив нові трактори серії Т7. З-під рук дизайнерів та інженерів машини вийшли з більш агресивною зовнішністю, двигунами найвищого екологічного стандарту та з низкою новацій, що підвищили рівень продуктивність і комфорт роботи.
Серія нарахов
...
Читати далі »
|
Факт високої точності визначення вологості кукурудзи завдяки мобільному датчику ближньої інфрачервоної спектроскопії Krone підтвердили випробування, проведене недавно Німецьким сільськогосподарським товариством (DLG).
DLG провело перевірку 32 проб врожаю ку
...
Читати далі »
|
ПАТ «Аграрний фонд» розробляє спрощену процедуру торгів через аграрну біржу, яка буде запроваджена найближчим часом.
Про це заявив т.в.о. голови правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрій Радченко 20 лютого на тристоронній робочій нараді за участю представників Міністерства аграрної політики та продовольства України, Аграрного фонду та хлібопекарських підприємств.
«Спрощена процедура торгів через аграрну біржу дозволить скоротити термін розгляду заявок підприємств до
...
Читати далі »
|
Дрібні та середні фермерські господарства укріплюють свої позиції на аграрному ринку України. Вже зараз половина товарів, які представлені на ринкових прилавках та магазинах, виробляється саме одноосібними господарствами. Про це в студії «Сніданку з 1+1» повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.
Зокрема, в дрібних та середніх господарствах зайняті близько 4,2 млн українців, які наповнюють ринок овочами, молоком та м’ясом. Наприклад, понад 45% свинини виготовляється саме фермерами. «Вони
...
Читати далі »
| |