MENU

14:49
Заступник міністра зустрівся з студентством та представниками аграрного бізнесу Львівщини
 
162585243.png

   Перебуваючи з робочим візитом у Львівські області, заступник міністра аграрної політики та продовольства Андрій Дикун зустрівся із студентами Національного аграрного університету в Дублянах, а також з аграріями області, представниками сільськогосподарських підприємств та агрохолдингів.

   Андрій Дикун відзначив, що аграрній галузі сьогодні не вистачає високопрофесійних молодих спеціалістів, а відтак необхідно починати впроваджувати отримані знання та навички на практиці вже під час навчання.

   Підприємці озвучили заступнику міністра їхнє бачення основних проблем, на які вони наражаються при створенні, функціонуванні та розвитку аграрного бізнесу. Серед основних були названі обтяжливі бюрократичні процедури, недопрацювання в законодавстві та безліч питань у земельних відносинах.

   Андрій Дикун запевнив присутніх: «Проблеми галузі у міністерстві відомі. Вже створені робочі групи, які і працюють над вирішенням найболючіших питань для фермерів. Робочі групи - це той інструмент, який дозволить бізнесу спілкуватись з міністерством. Наразі є багато проблем які є спільними для всієї України, але є і проблеми специфічні для регіонів. Наразі основне завдання міністерства - не заважати. Ми отримали забюрократизовану систему в спадок. Для виправлення цього міністерство відкрите для співпраці, конструктивних пропозицій та зауважень».

 

Прес-служба Мінагрополітики

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 474 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar