MENU

14:13
В Україні запустили Єдину агрологістичну систему
Введення системи продиктовано необхідністю створення прозорого ринку агроперевозок та налагодження комунікації між виробниками та перевізниками.
   Асоціація аграрних перевізників України в тестовому режимі запустила Єдину агрологістіческую систему ( ЕАЛС ) , покликану забезпечити ефективну організацію перевезень сільгосппродукції , оптимізацію її збору і розподілу, а також комунікацію між учасниками ринку.
   Про це на прес -конференції повідомила президент асоціації Яніна Кучерова . «На сьогоднішній день Єдина агрологістіческая система в тестовій версії в Україну запущена серед агрохолдингів і серед перевізників » , - сказала Кучерова .
   За словами Кучерової , введення такої системи було продиктовано необхідністю створення прозорого ринку агроперевозок та налагодження комунікації між виробниками та перевізниками , так як через відсутність цих факторів часто виникає нестача транспортних засобів під час збирання врожаю.
   Згідно презентації системи , ЕАЛС складається з чотирьох модулів: бази - реєстру перевізників і транспортних засобів , бази замовників , бази пунктів завантаження / розвантаження продукції та аналітичного центру .
   Завдяки інтерактивному взаємодії сільгосппідприємств і перевізників , система дозволяє підвищити якість обслуговування виробників , мінімізувати витрати часу та коштів на комунікацію між учасниками транспортного процесу , позбутися практики закріплення одного транспорту за двома агрокомпаніями одночасно , підвищити ефективність маршрутизації перевезень , а також знизити їх собівартість .
  За словами Кучерової , на сьогоднішній день в ЕАЛС , реєстрація в якій є безкоштовною , внесено вже 850 транспортних засобів і надалі ця цифра буде рости . «Наші надії на цю систему досить великі . Йдеться про десятки тисяч автотранспортних засобів » , - резюмувала вона.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 552 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar