MENU

21:48
В Україні створюються власні технології точного землеробства

В Украине создаются собственные технологии точного земледелияУкраїнські програмісти та інженери-електронники працюють не тільки у Силіконовій долині. В Україні також реалізовуються високотехнологічні проекти



   Наприклад, впровадженням систем точного землеробства та автоматизації виробничих проектів в рамках корпорації «Сварог Вест Груп» займається компанія Precision Agriculture Technology. 

На сьогоднішній день команда програмістів Precision Agriculture Technology вже розробила ряд конкурентних інженерно-технічних рішень, що зменшують залежність від виробників обладнання та які суттєво оптимізують витрати на виробництво агропродукції.

Серед головних пріоритетів у розробці власних технічних рішень - створення бортового комп'ютера ( який використовуватиме як сигнали GPS , так і ГЛОНАСС , а також спеціальні алгоритми ), виробництво дронів і розробка базових станцій власного виробництва , які будуть здатні передавати поправки по протоколу RTCM 3.0.
      В основі технічного рішення бортового комп'ютера буде покладено сучасний чіп високої точності , здатний приймати поправки GPS і ГЛОНАСС. Набагато більшу точність даному комп'ютеру надаватиме можливість прийняття поправок від базових станцій власного виробництва по протоколу RTCM 3.0.

Очікується , що точність безкоштовної навігації виросте до 50-70 см за рахунок базових станцій при ідеальних погодних і топографічних умов. Для порівняння - сьогодні подібне обладнання має можливість працювати з точністю до 5-10 метрів , точні показники можна отримати тільки додатково оплачуючи сигнали.
Вже влітку на базі підприємств «Сварог Вест Груп» планується ввести програмне забезпечення, яке дозволить бачити на карті точне розташування всієї посівної або збиральної техніки, тракторів, зернових карт і автомобілів - і в режимі реального часу контролювати якість таких важливих процесів як сівши, пересування техніки , відвантаження зерна та інші.

 

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 556 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar