MENU

14:37
В Україні стартував продаж нового доступного фермерського позашляховика і пікапа

Нове покоління УАЗ Патріот має цілий ряд істотних удосконалень, що підвищують рівень комфорту, надійності та зручності при експлуатації. Тепер новинка доступна і українцям.


Екстер'єр автомобіля отримав нові бампери, решітку радіатора, протитуманні фари і задні ліхтарі з динамічним контуром. Нові стильні фари зі світлодіодними ходовими вогнями доступні у всіх комплектаціях УАЗ Патріот і підкреслюють стиль оновленого автомобіля. Нові ручки тепер пофарбовані в колір кузова. Металеві пороги дверей інтегровані в кузов і володіють майданчиком з протиковзким покриттям.

Нові дзеркала заднього виду збільшеного розміру пофарбовані в колір кузова і оснащені повторювачами повороту зі світлодіодами. Завдяки функції протівоослепленія і гідрофобному (водовідштовхувальним) покриттю дзеркального елементу поліпшується видимість.
 

Довідка


УАЗ Патріот - модель, що стала величезним кроком вперед для Ульяновського автозаводу. Рамний позашляховик володіє прекрасною прохідністю легендарного УАЗ-469, при цьому є комфортабельним і зручним для використання автомобілем в міських умовах. На сьогоднішній день Патріот займає унікальну позицію на ринку. У своїй ціновій категорії з його урбаністичним зовнішнім виглядом, салоном з продуманою ергономікою і якісними оздоблювальними матеріалами залишається єдиним комфортабельним позашляховиком, придатним для постійної роботи в умовах важкого бездоріжжя.
Автомобіль має кліренс 210 мм по мостах і 255 мм під роздавальної коробкою. Колісна база 2760 мм. Кути в'їзду / з'їзду становлять відповідно 35 ° / 30 °.



Лобове, заднє і бічні стекла встановлюються за технологією вклеювання в проріз. Це надає автомобілю більш динамічний зовнішній вигляд, а так само позитивно позначається на жорсткості, шумоізоляції та герметичності кузова.

На автомобілі з'явився задній стабілізатор поперечної стійкості, який дозволяє більш ефективно боротися з креном кузова в поворотах і при здійсненні маневрів.

На нових рульових механізмах змінені настроювання гідропідсилювача, що дозволило поліпшити чутливість, точність керування автомобілем і інформативність рульового управління. Система рульового управління стала більш надійною і довговічною завдяки зміненій конструкції нових шлангів гідропідсилювача, збільшенню ресурсу карданного валу рульового управління і, впровадженим раніше, необслуговуваним наконечникам рульових тяг.

На автомобілі встановлюється більш довговічний карданний вал, який не потребує періодичної мастила. Це дозволить знизити трудомісткість і вартість планового ТО.

Завдяки більш швидкої циклічності, блокування / розгальмовування коліс ABS Bosch 9-го покоління забезпечує ефективне гальмування і кращий контроль над автомобілем при гальмуванні на слизькому і неоднорідному покритті. А функція EBD передає на кожне окреме колесо максимум гальмівного зусилля, яке вони здатні реалізувати до початку блокування.

Оновлений Патріот оснащується датчиками паркування, які отримали поліпшений алгоритм роботи і забарвлюються в колір кузова. Повнокольорове зображення з траекторную підказками виводиться на великий екран мультимедійної системи. *

Нові сидіння мають зручною регулюванням по висоті, поздовжнім регулюванням, а також розкладаються в рівень з задніми сидіннями. При цьому безступінчата регулювання нахилу спинки і поперекового підпору забезпечать оптимальну посадку за кермом водієві будь-якої комплекції. Завдяки L-подібним заднім підголівникам, поліпшена оглядовість дзеркал заднього виду. Нові сидіння забезпечили прибавку простору в 80мм для ніг задніх пасажирів. Кріплення ISOFIX забезпечують простоту і правильність установки дитячого крісла.

Нова приладова панель володіє стильним зовнішнім виглядом, оснащується індикатором зовнішньої температури і інформативним маршрутним комп'ютером, представляючи водієві додаткові відомості про процес руху (цифровий спідометр, розрахунок залишку шляху і т.д.).

Мультимедійна система з сенсорним 7 "дисплеєм, включає в себе активну радіоантену, Bluetooth з можливістю відтворення аудіопотоку (A2DP), вдосконалені динаміки і зручний інтерфейс взаємодії.Система оснащена зовнішнім входом USB і здатна відтворювати не тільки формат mp3, але і відеофайли у форматі Full HD, а також передає повнокольорове зображення з камери заднього виду. *

В автомобілі встановлена ​​навігація Navitel, одна з кращих навігаційних програм для поїздок по Україні, докладні і актуальні версії карт з можливістю безкоштовного оновлення протягом усього терміну експлуатації! (безстрокова ліцензія) *

Автомобіль комплектується двома типами двигунів:

  • Бензиновий двигун об'ємом 2,693 літра і потужністю 128 к.с. відрізняється перевіреної конструкцією, невибагливістю до якості палива (заправляється АІ-92) і оптимізований для руху по бездоріжжю, тому розвиває максимальне тягове зусилля вже на 2500 об / хв.
  • Дизельний двигун об'ємом 2,235 літра і потужністю 114 к.с. володіє значним обертовим моментом 270Нм, який залишається незмінним в широкому діапазоні 1800-2800 об / хв.Завдяки оптимізованої прошивці блоку управління двигуном пропав ефект «турбоями», а стійка тяга доступна водієві з низьких оборотів колінчастого валу.

Потужна лонжеронная рама ізолює кузов від ударних, скручують і розтягуючих навантажень, що виникають при їзді по бездоріжжю, буксирування важкого причепа і при витягуванні застряглого автомобіля. Завдяки цьому підвищується загальна довговічність автомобіля і, особливо, кузова при важких умовах експлуатації. Передня і задня залежна підвіска на нерозрізних мостах має набагато більш високою міцністю і довговічністю в умовах бездоріжжя ніж незалежна. Саме наявність залежною підвіски спереду і ззаду є ознакою професійного позашляховика, створеного для постійної роботи у важких дорожніх умовах.

Автомобіль комплектується двоступеневої роздавальної коробкою Dymos з електричним приводом і необслуговуваними карданними валами зі збільшеним ресурсом. Режими експлуатації: 2H, 4H і 4L.

Режим 2H. Крутний момент двигуна передається тільки на задні колеса, дозволяючи економити паливо при їзді в нормальних умовах.

Режим 4H. Жорстко підключається повний привід. Підійде для руху в складних дорожніх і погодних умовах.

Режим 4L. Включення пониженої передачі в роздавальної коробці з передавальним відношенням 2,542: 1. Ідеально підійде для руху по важкому бездоріжжю.

У максимальній комплектації LIMITED автомобіль має оснащення на рівні європейських і азіатських аналогів: кондиціонер, бортовий комп'ютер, електродзеркала заднього виду з вбудованими повторювачами поворотів і підігрівом, блок-фари з ДХО на світлодіодах, 18 "легкосплавні диски, ABS / EBD, гідропідсилювач керма, регулювання керма по висоті, іммобілайзер, сигналізація з дистанційним управлінням центральним замком, парктронік, регулювання по висоті водійського сидіння, регулювання поперекового підпору водійського сидіння, електросклопідйомники передніх / задніх дверей, підігрів передніх і задніх сидінь, навігаційна мультимедійна система, камера заднього виду, лобове скло з електропідігрівом в зоні спокою склоочисників, додатковий обігрівач салону, рейлінги на даху, контейнер запасного колеса і багато іншого.

УАЗ Патріот нового покоління доступний для покупки в Україні в мережі автоцентрів офіційного імпортера Групи компаній АІС, поставляється в Україну в пасажирських і вантажопасажирських версії «пікап».

Ціни на УАЗ Патріот стартують від 329 700 грн. ** На пасажирську версію і від 339 300 грн. ** На вантажопасажирську з бензиновим двигуном. Дизельний пасажирський УАЗ Патріот доступний від 403 400 грн. **

За співвідношенням ціна-надійність-прохідність УАЗ ПАТРІОТ не має аналогів у своєму класі великих позашляховиків - E SUV, в якому представлені в основному нерамние кросовери виробників преміум-сегмента.

На автомобіль діє гарантія 3 роки або 100 000 км пробігу.

Автомобіль вже можна придбати у офіційних дилерів УАЗ в Україні - торгово-сервісній мережі Групи компаній АІС.

Більше про бренд УАЗ на:

http://www.uaz4x4.com.ua

http://www.uaz.ru/cars/patriot

Інформація про торгово-сервісній мережі АІС на www.ais.ua

* Вказані опції, доступні в комплектації LIMITED.

** Вказана мінімальна ціна за одиницю товару на комплектацію 3163-105-01 CLASSIC, 23632-148-01 CLASSIC, 31638-105-01 CLASSIC станом на 29 вересня 2015 року. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу рубля РФ до гривні, а також у разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

 
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 797 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Україна, УАЗ, Транспорт для фермера, Болгарія, УАЗ Patriot, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar