MENU

16:13
В Держсільгоспінспекції вже звільнено 21 особу та ведуться розслідування по відношенню до керівників окремих територіальних органів
Микола Поєдинок: В Держсільгоспінспекції вже звільнено 21 особу та ведуться розслідування по відношенню до керівників окремих територіальних органів
    Під час спільного брифінгу з міністром аграрної політики та продовольства Ігорем ШвайкоюГолова Держсільгоспінспекції Микола Поєдинок повідомив, що вже ведеться робота по усуненню корупційних схем у структурі інспекційного органу.
       Він поінформував, що вже звільнено з посад 21 особу у центральному апараті, а також створено комісії, які розслідують роботу керівництва територіальних органів у Кіровоградській, Херсонській, Львівській та Одеській областях. Також Микола Поєдинок поінформував про здійснені кроки у напрямі спрощення дозвільної системи.
       Крім того, голова Держсільгоспінспекції підкреслив, що сьогодні на особливу увагу заслуговує виноробна галузь. «Останніми роками галузь працює ніби «сама по собі». У цьому контексті завданням є встановлення державного контролю. Наразі вже розроблений відповідний законопроект, який врегулює питання вирощування винограду, технологій та первинного виноробства, а також виписує вимоги до безпечності виробництва та відповідальність за виробництво неякісної продукції», - підкреслив Микола Поєдинок. Також керівник інспекції повідомив, що у найближчих планах – відміна обов’язкового технічного огляду сільськогосподарської техніки. За його словами, проведення техогляду буде здійснюватись лише у разі відповідних звернень або скарг, чи під час планових заходів.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 474 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar