MENU

14:33
У РФ активно підробляється білоруська сільгосптехніка
На території Російської Федерації (зокрема - в Тульській і Ростовській областях) активно почала пропонуватися сільгосптехніка марки «Бобруйскагромаш», нібито відновлена ​​підприємством. Саме ж підприємство - про це нічого не знає.
  Як повідомили AgroPravda.com в прес-службі «Бобруйскагромаш», в Тульській і Ростовській областях РФ з деяких пір активно почала пропонуватися сільгосптехніка марки «Бобруйскагромаш», нібито відновлена ​​підприємством.
  Як підкреслює прес-служба, «Бобруйскагромаш» (і офіційні дилери) взагалі не займається реалізацією відновленої техніки. Тому компанії, що пропонують «відновлену техніку» не є суб'єктами товаропровідної мережі «Бобруйскагромаш». І ні вони, ні сам виробник, не несуть гарантійних зобов'язань по даній продукції.

Нагадаємо, «Бобруйскагромаш» є однією з найбільших організацій Республіки Білорусь і країн СНД з виробництва сільськогосподарської техніки. У виробництві - машини для внесення різних видів добрив, заготівлі та зберігання кормів, причепи, напівпричепи, грунтообробне обладнання та ін.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 528 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar