MENU

14:19
У Києві стартував SIA-Автотехсервіс 2014
 Сьогодні розпочала роботу виставка «SIA-Автотехсервіс 2014». Цього року організатори вирішили провести автосалон SIA'2014 без експозиції автомобілів, а зробити ставку на автосервісний блок.

Реалії такі , що Київ цього року не побачить традиційного параду новинок. Немає навіть численних тюнінгових фірм , які завжди були незмінними учасниками SIA. Стан авторинку зараз не дозволяє провідним операторам представити гідну експозицію. Та й традиційним відвідувачам SIA зараз явно не до автомобілів.

Зате у автосервісу ситуація трохи краще. З цієї причини організатори вирішили все-таки провести «Автотехсервіс » і зібрали необхідний пул учасників.
Виставка вийшла вузьконаправленої , b2b , але досить представницькою в своєму сегменті. Серед нових сервісів виставки 2014 заходи, що сприяють залученню на « SIA - АвтоТехСервіс 2014 » ділової аудиторії - відвідувачів , які мають значними бюджетами на закупівлі , пошуку регіональних дилерів для брендів і їх виробників.
Чи не станемо упереджено ставитися до експозиції , яку ми побачили. Вийшло так , як дозволяє непростий час. Без фанфар , кульок і тонн подарунковій макулатури. Зате по -діловому і без зайвої суєти .
Допомога в організації зустрічей учасників з найбільш цінними потенційними клієнтами та партнерами - головна мета CIP - програми ( CIP - Commercial Important Person ) . 334 представника компаній з великими бюджетами на закупівлі (бюджет закупівель - від 100 тис. грн.) Відвідають виставку в період її роботи . Спеціальними знаками на плані і в експозиції позначені стенди учасників, що пропонують новинки.
Зручною виявилася і Онлайн реєстрація відвідувачів. Отже зібрати професійну аудиторію однозначно вдалося. У перший день відвідувачів не багато , але майже всі цільові і точно знають навіщо вони прийшли на « Автотехсервіс ». Були зафіксовані і попередні договори на поставку обладнання.
Новація цього року - спеціальна Біржа праці . Професіонали автосервісу можуть подати своє резюме , яке буде розміщено на дошці вакансій в експозиції виставки. Його побачать всі учасники та відвідувачі головної виставки ринку . Заповнити анкету можна прямо на місці.
Виставка проходить у Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній (Броварський пр -т , 15 ) і триватиме до 1 червня.
Категорія: Фоторепортажі | Переглядів: 658 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar