MENU

16:35
У Києві пройде виставка-ярмарок органічних продуктів ORGANIC-2014

На виставці-ярмарку можна буде продегустувати та придбати сертифіковані органічні продукти від найкращих українських виробників

З 4 по 7 червня 2014 року на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) вдруге відбудеться спеціалізована виставка-ярмарок органічних продуктів і технологій ORGANIC-2014. Захід проходитиме в рамках виставки «АГРО-2014».

Про це повідомила прес-служба Федерації органічного руху України.

«Одним із пріоритетних напрямків діяльності уряду України є розвиток екологічно безпечних технологій сільськогосподарського товаровиробництва і форсований розвиток ринку органічної продукції. Враховуючи стрімке зростання попиту на еко-продукцію та з метою широкої демонстрації досягнень українських виробників у вирощуванні та виробництві органічних продуктів і технологій проводиться виставка-ярмарок ORGANIC-2014», — йдеться у повідомленні.

На виставці-ярмарку можна буде продегустувати та придбати сертифіковані органічні продукти від найкращих українських виробників.

ORGANIC-2014 проходитиме в рамках виставки «АГРО-2014» за підтримки Швейцарської Конфедерації, FiBL і Проекту USAID Агроінвест. Організатором виступить Міністерство аграрної політики та продовольства України та Федерація органічного руху України.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 506 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0