MENU

16:31
Tramlinecontrol від Lemken спростить життя трактористам
  Щоб забезпечити правильне розташування технологічної колії , необхідної для внесення добрив та догляду за рослинами , при посіві завжди слід дотримуватися сувору послідовність обробки посівних смуг. Подібний процес завжди вимагав від механізатора високого ступеня концентрації та приховував в собі численні джерела можливих помилок.
   Заснована на технології GPS система перемикання технологічної колії від компанії Лемкен допомагає уникнути ризику виникнення подібних помилок і дозволяє значно скоротити тимчасові витрати на посів грядами .
     При використанні системи ISOBUS з GPS -технологією перемикання технологічної колії Tramlinecontrol , незалежно від того , працює знаряддя при повній або скороченого робочого ширині , механізаторові залишається просто забезпечувати рух сільгоспмашини вперед , все інше налаштовує за нього комп'ютер .
Механізаторові необхідно перед початком роботи задати параметри : з якою робочою шириною сівалки він працюватиме і з якого боку (праворуч або ліворуч) розташовується початок поля. Керуючий пристрій сівалки передасть цю інформацію разом з інформацією про робочій ширині сівалки і профілактичної ширині в який спрямовується транспортну систему терміналу ISOBUS .
    Перша пройдена посівна смуга буде служити в якості опорної лінії , на підставі якої система паралельного водіння при проходженні наступних смуг буде передавати номер оброблюваної смуги і номер смуги , що розташовується праворуч від оброблюваної , в комп'ютерний блок сівалки.
    Тепер механізатор може проїжджати паралельні посівні смуги у кожному порядку , оскільки комп'ютерний блок сівалки завжди буде знати, в якому місці має бути прокладена технологічна колія , і він не дозволить ввести себе в оману навіть при піднятті сівалки в цілях подолання якої-небудь перешкоди .
Крім того, водієві сільгоспмашини тепер не доведеться насилу маневрувати на поворотних смугах, оскільки він може вибрати для обробки будь-яку з знаходяться поблизу посівних смуг.
    Система перемикання технологічної колії Tramlinecontrol налаштована під CCI.Command - систему паралельного водіння терміналу ISOBUS CCI 200. Однак вона може працювати і з системами паралельного водіння інших ISOBUS-терміналів за умови, що вони здатні обробляти відповідні сигнали.
 
Категорія: Новини технологій | Переглядів: 510 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar