MENU

16:49
Оголошується конкурс з відбору об'єктів, що фінансуватимуться у 2014 році за рахунок коштів державного бюджету
335769143.jpg

   Конкурсною комісією Міністерства аграрної політики та продовольства України оголошується конкурс з відбору об'єктів, що фінансуватимуться у 2014 році за рахунок коштів державного бюджету, спрямованих на підтримку реформування та розвитку комунального господарства у сільській місцевості.

   Конкурс буде проведено о 10.00 годині 12 червня 2014 року в приміщенні Мінагрополітики України (м. Київ, вул. Хрещатик, 24 кім. 523).

   Для участі в конкурсі обласним формуванням сільського комунального господарства, управлінню виробничо-технологічної комплектації, що входять до складу об'єднання "Укрсількомунгосп", необхідно до 09 червня 2014 року надати об'єднанню такі документи: відповідну кошторисну документацію на виконання робіт; дефектний акт; інформацію відповідної обласної (районної) державної адміністрації або органу місцевого самоврядування про підтвердження виділення коштів з місцевого бюджету на відповідний об'єкт за наявності, у разі фінансування за рахунок інших джерел - документ про підтвердження виділення власних коштів підприємства або організації.

   За додатковою інформацією слід звертатися до секретаря Комісії Кіріної Ірини Григорівни (тел. 278-70-64, електронна адреса iryna.kirina@minagro.gov.ua).

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 529 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar