MENU

14:51
Новинка! Трактор Case IH MAXXUM 110 CVX
Case трактори , були постійним елементом у сільському господарстві , так як Jerome Increase Case почалося виробництво сільськогосподарської техніки в 1842 році. У 1869 році  Case побудував свій перший портативний паровий двигун , який використовується для живлення пшениці молотарки . Оригінальний двигун в даний час знаходиться в Смітсонівському інституті у Вашингтоні , округ Колумбія. Ця модель двигуна була у використанні в американському Середньому Заході , як наприкінці 1940 -х років і був знайомий фермерам тієї епохи.

Парові тягові двигуни ( трактори) були природним прогресом для компанії , до початку 20 -го століття ;  Case був найбільшим у Північній Америці виробник двигунів. Компанія прогресувала в бензинових двигуннах до 1895 . Потім  Case об'єднався з McCormick, Deering, Piano,, і двома іншими компаніями , щоб сформувати International Harvester Company . Експансія в Південній Америці , Європі та Росії відбувається до цього часу.

Трактори для кожного розміру ферми доступні від експертів в Case IH . В даний час моделі варіюються в розмірах від Farmall , Maxxum , Puma , Magnum , і Quadtrac коливається , залежно від потреб конкретного сільськогосподарського розповсюдження. Case IH пропонує підтримку своїм дилерам , щоб дати клієнтам високий рівень сервісної підтримки на їх продукцію.

    Технічні характеристики :

        Двигун: Case IH FPT 4 циліндра
        Обєм : 4485 куб.см
        Потужність: 141 к.с. / 143 PS
        Коробка передач : бесступенчата : Постійно Змінний
        Рівень IV сумісний
        Максимум витрата насоса: 125l/min із закритою центрального ланцюга
        APM : Автоматичне управління Продуктивність
        Транспортна швидкість 40 км на годину , досягнутих на рятівного палива 1450 оборотів в хвилину в економічному режимі

Новий Case IH Maxxum CVX буде викликати інтерес серед сільгоспвиробників. Потужність варіюється від 110к до 130к для різних варіантів для вашої роботи. 110к Maxxum 110 CVX включає "Управління споживанням" , забезпечуючи до 32hp більше в транспорті , гідравлічні і ВОМ додатки. Автоматичне управління Продуктивністю ( APM ) автоматично зменшує частоту обертання двигуна , коли попит на  потужність малий, щоб підвищити ефективність використання палива. Холосте Управління Швидкістю є стандартним ,  оборотів двигуна від 850RPM до 650RPM 30 секунд.

Кабіна цього трактора є одним з найбільш зручних і тихих робочих середовищ , що надаються будь трактор на ринку. Case IH сподівається зменшити число випадків " глухоти фермера " , які відбуваються через високі децибелах в робочому середовищі більшості сільськогосподарських робітників. Всі ми знаємо , осіб , які працювали в сільському господарстві , що минулого зазнали серйозних втрат слуху від гучних сільгосптехніки. Додатковою особливістю дозволяє повний вид переферії , щоб полегшити роботу Фронтального навантажувача . Конструкція чотири стійки і комплексний мансардне вікно забезпечує безперешкодний огляд .

Моделі Maxxum CVX мають однакові ергономічні органи управління , як і у великих моделях Case IH . За бажанням , ці моделі можуть бути оснащені сенсорними моніторами AFS Pro 300 або AFS Pro 700. Це зроблено для полегшення роботи з додатками точного землеробства.

Крім того використання Active Stop Control дозволяє трактору зупинятися навіть на пагорбах , не використовуючи зчеплення . Active Stop Control можна оцінити тільки , якщо ви коли-небудь зупинялися  на схилі пагорба та не були в змозі утримати трактор від сповзання назад на схилі , що може  бути небезпечним для трактора і водія.

 
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1253 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar