MENU

14:27
Lemken розробив нову систему копіювання рельєфу

   Компанія Lemken розробила нову систему копіювання рельєфу Contourtrac для культиваторів Карат.

   Сільськогосподарські виробники горбистих місцевостях часто стикаються з тим , що напівнавісні культиватори через нерівності горизонту обробляють грунт місцями глибше , ніж треба , а місцями дрібніше . У таких випадках допомагає постійне коректування глибини , яка вимагає певної вправності і навіть певного інтуїтивного чуття .
Гідравлічний циліндр Contourtrac
   Для вирішення цієї проблеми компанія Лемкен придумала новий спосіб : на напівнавісних культиваторах Карат з підсилювачем тяги регулювання здійснюється c Contourtrac за допомогою шарнірної рами позаду робочої секції та додаткового гідравлічного циліндра.
   Загальна довжина напівнавісного Карата становить майже 8 м , і до теперішнього моменту автоматична підтримка стабільної навантаження при подоланні пагорбів і низин уявлялося неможливим. Тепер розташування ковзанок / напівсферичних дисків регулюється за допомогою шарніра додатковим гідравлічним циліндром на навісний рамі позаду стійок і адаптується відповідно в рельєфом оброблюваної поверхні.

Contourtrac колесо
   Завдяки цьому забезпечується стабільна навантаження на копіюють колеса , розташовані в безпосередній близькості від оброблюваної поверхні , і, відповідно, рівномірна робоча глибина .

   Гідравлічний циліндр управляється за допомогою системи електронного регулювання , приймаючої в режимі нон -стоп сигнали вимірювання від електронного датчика на обох копіювальних колесах , завдяки чому при відхиленні тиску довжина автоматично адаптується для забезпечення заданих параметрів.
  Напівнавісний культиватор Карат від Лемкен може бути оснащений цієї простої , але в той же час ефективною системою Contourtrac в якості додаткової опції.



http://agropravda.com/news/novye-technologii/1187-lemken-razrabotal-novuju-sistemu-kopirovanija-relefa
Категорія: Новини технологій | Переглядів: 551 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar