MENU

14:54
Lemken представив плуг під МТЗ-80
На виставці АгргоЕкспо-2015 Lemken представив новинку для України - плуг Opal 090.

Як повідомляє AgroPravda.com, плуг Lemken Opal 090 вже успішно експлуатується в Європі, проте в Україні його привезли вперше.

Модель випускається в двох варіантах - на 2 або 3 корпусу. При цьому корпусу можуть бути як з суцільними відвалами, так можуть встановлюватися і смугові відвали.

Плуг Lemken Opal 090

У міні-плугах Lemken застосовані технічні рішення, властиві його «старшим» побратимам. Наприклад, як і в решті плугах Lemken, плуг оснащується системою Optiquick, що дозволяє налаштовувати захоплення першого корпусу і лінію тяги плуга.
Крім того, незважаючи на розмір, плуг - оборотний, оборот здійснюється за допомогою гідравліки. Можуть встановлюватися передплужники. Прямо із заводу можна замовити варіанти з заводу з шириною захвату 25, 30 і 35 см на кожен корпус.

Прямо із заводу можна замовити варіанти з заводу з шириною захвату 25, 30 і 35 см на кожен корпус.

Як розповіли представники Lemken, плуги Opal 090 виробляються в Індії. При цьому при виробництві дотримуються всіх технологій Lemken і використовують той же метал, з якого виготовляють плуги на німецьких заводах.

Такий підхід дозволив знизити вартість продукції, а те, що це не відбилося на якості - підтверджується популярністю плуга на ринках Європи.

Індійське походження нітрохи не відбилося на популярності Lemken Opal 090 в Європі.

Орієнтовна вартість плуга Lemken Opal 090 в Україні буде в межах 8-10 тис. Євро.

Виробник позиціонує Lemken Opal 090 як «плуг для МТЗ». А на запитання «чи готовий аграрій, який не може собі дозволити придбати трактор класом вище МТЗ,« розщедритися »на плуг Lemken» - відповідь була отримана в перші ж години виставки: виставковий зразок був уже проданий, і, крім того , були продані ще два примірники, які ще навіть не дісталися до України.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 689 | Додав: evgeniu | Теги: обробіток грунту, lemken, Opal 090, Optiquick, плуг, оранка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar