MENU

14:45
Kverneland анонсував новинки 2015—2016 років

Ми вже розповідали про інноваційний прес-підбирач FastBale, що поповнить лінійку кормозаготівельної техніки норвезької компанії. Однак, окрім нього, Kverneland підготував до запуску у виробництво в 2015—2016 роках ще низку новинок в сегментах ґрунтообробної, посівної техніки, обприскувачів, а також електронних систем управління сільгоспмашинами. Ознайомитися з ними можна буде на виставці SIMA-2015, яка пройде з 22 по 26 лютого в Парижі (Франція).

Так, серед новинок — культиватор для смугового обробітку ґрунту (Strip-till) Kultistrip. Машина призначення для створення насіннєвого ложа, в тому числі в умовах великої кількості пожнивних залишків, та характеризується високою швидкістю роботи — до 12 км/год.

«Обзаведеться» новою модифікацією і культиватор CLC pro. CLC pro Cut сконструйований для обробітку ґрунту після таких культур, як кукурудза, соняшник чи ріпак, що мають довге стебло.

Також Kverneland представить концепцію нового навісного польового обприскувача, який стане продовженням лінійки обприскувачів iXter. Виробник розробив модель спеціально для тракторів малої потужності. Запустити її серійне виробництво компанія планує в 2016 році.

На виставці аграрії зможуть оцінити і універсальний термінал IsoMatch Tellus, який першим у світі отримав сертифікат Федерації сільськогосподарської електроніки (AEF). Kverneland Group представить і нове електронне рішення для управління сільгосптехнікою — термінал Tellus GO. Це більш проста, а тому і більш доступна версія, але не менш універсальна — новинка сумісна з будь-яким сільськогосподарським обладнанням, що працює за стандартами ISOBUS.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 591 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: термінал IsoMatch Tellus, обприскувач, навісний, Kverneland, культиватор, прес-підбирач FastBale, кормозаготівля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar