MENU

15:10
Компанія AGCO Corporation представила нові трактори Valtra серії N четвертого покоління

Нові трактори Valtra серії N оснащуються чотирициліндровими двигунами AGCO Power, які відповідають нормам стандарту Tier 4 Final і розвивають потужність до 185 к.с. при моменті 730 Нм.
 

В якості трансмісії може виступати кілька варіантів комплектації - HiTech, Active, Versu і Direct, перші три з яких є п'ятиступінчастими powershift, а остання - безступінчатим трансмісією.
Крім цього, нові трактори серії N оснащуються системою утримання на схилі і противобуксовочной системою (ASR), завдяки якій техніка автоматично регулює оптимальне тягове зусилля і дозволяє знизити витрату палива, а також зменшити тиск на грунт.
Новинки з трансмісіями Active, Versu і Direct оснащуються чутливої ​​до навантаження гідравлічною системою, яка має продуктивність від 115 до 200 л / хв.
У свою чергу, комплектація HiTech має гідравлічний насос продуктивністю 73 або 90 л / хв.

Крім цього, гідравліка тракторів з трансмісіями HiTech і Active регулюється механічно, в той час як на моделях Versu і Direct управління гідравлічною системою проводиться за допомогою електроніки. 
Трактори Valtra N104, N114 і N124 оснащуються комплектацією HiTech, а на моделі N134, N154 і N174 можуть встановлюватися варіанти HiTech, Active, Versu і Direct.

Джерело

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 531 | Додав: evgeniu | Теги: Трактор, AGCO, Valtra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar