MENU

12:38
ХТЗ розширює ринок збуту
    ПАТ "Харківський тракторний завод " планує в 2014 р. поставити на Кубу й Венесуелу 160 і 140 тракторів відповідно.

    Про це повідомив директор заводу Владислав Губин . За його словами , домовленість була досягнута в ході візиту делегації підприємства на Кубу. Йдеться про трактори серії ХТЗ- 172 . У Венесуелу будуть поставлені колісні трактори , на Кубу - колісні і кілька гусеничних .

      Як зазначив Губин , ХТЗ працює стабільно , 5 днів на тиждень , зарплата виплачується вчасно. "В Україні продажів практично немає: в основному , продукція відвантажується на експорт. 50 % випущеної продукції йде до Росії , решта - в країни Латинської Америки і Середньої Азії , Східної Європи та Центральної Африки. Гусеничні трактори зараз купують в Росії та Узбекистані . З Узбекистаном укладений контракт , а до Росії техніка йде через дилерів кінцевому споживачеві " , - зазначив Губин .
      За його словами, перспективи розвитку у заводу є. "Восени планується повністю оновити випускаються трактори, буде нова облицювання, кабіна, трансмісія. Це буде ребрендинг компанії, він торкнеться всіх випущених на заводі тракторів, які істотно зміняться навіть зовні і отримають сучасний дизайн. Загалом цього року планується виробити близько 2 тис. тракторів ", - розповів директор заводу.
 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 687 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar