MENU

14:21
Ігор Швайка зустрівся з директорами транснаціональних молокопереробних концернів
Сьогодні, 12 травня, відбулась зустріч міністра аграрної політики та продовольства України Ігоря Швайки з генеральними директорами транснаціональних молокопереробних концернів "Данон", "Лакталіс" та "Вімм-Білль-Данн".


Керівники іноземних компаній відзначили, що «безумовно позитивним кроком є дії Мінагрополітики по боротьбі з корупційними та хабарницькими схемами у структурі АПК», а також привітали кроки Уряду щодо скорочення терміну проведення платежів торговими мережами за продукцію.
Під час зустрічі були обговорені питання підписання меморандуму між учасниками молочного ринку щодо встановлення цін на молоко не нижче рівня 2,20-2,50 грн за літр для населення та 4,20 грн - для підприємств. Обговорювалось і питання роботи галузевих палат в Аграрній Раді та принцип діяльності саморегулівних асоціацій. Міністр підкреслив, що наразі разом з представниками бізнесу та Уряду напрацьовує механізми такої роботи, тому співпраця з молочниками є своєрідним експериментом. Ігор Швайка вкотре підкреслив, що міністерство відкрите для діалогу та що жодні рішення не будуть прийматися без попередніх консультацій з зацікавленими сторонами.
 
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 605 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar