MENU

14:46
Grimme застосував нову концепцію для картоплезбиральних комбайнів
Grimme розробив нову концепцію потоку продукту для 4-рядних картоплезбиральних комбайнів GentleFlow.

За інформацією компанії, концепція GentleFlow в 4-рядних картоплезбиральних комбайнах забезпечує високопродуктивний і дбайливий потік продукту без виникнення заторів.

Традиційні системи складаються з двох розділених приймальних пристроїв відповідно на два рядки кожен. Найчастіше результатом є як поганий огляд пристрою, так і виникнення ризиків забивання.

Як стало відомо AgroPravda.com, Grimme працює з непереривчастим прийомом і сепаруючу пристроями. Завдяки цьому використовується менше приводів, скорочуються витрати на обслуговування та зміну деталей.

На вузьке з'єднання задньої осі шириною 20 см змонтовані два приводних гумових вальца, які поділяють потік продукту і, в комбінації з суцільним бралки вальцом при передачі з 1-го на 2-й просеивающий транспортер, здійснюють передачу без забивань. За з'єднанням осі, картопля розподіляється на наступні сепаруючі пристрої по всій їх ширині.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 476 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Grimme, Комбайни, картоплезбиральний комбайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar