MENU

14:41
Французький KUHN вивів на ринок нові обприскувачі Metris 2 — з баком на 3200 та 4100 л

Французький виробник до сезону-2015 оновив серію причіпних обприскувачів Metris. Низка нововведень значно підвищила показники роботи.

 

Машина характеризуються компактністю конструкції: відстань між кільцем дишла і віссю становить всього 4,35 м. Це покращує маневреність та є гарантією мінімального пошкодження культур. Чотирьохрівнева підвіска (дишла, осі, навіски і штанг) забезпечує відмінну стабільність обприскувача як на полі, так і на дорозі.

Metris 2 пропонується з баками для ЗЗР на 3200 л (модель 3202) та 4100 л (модель 4102). Бак виготовляється з поліестеру за технологією лиття під тиском та оснащується перегородками, що полегшують ополіскування і підвищують стабільність машини при транспортуванні.

На обприскувачі встановлюють алюмінієві штанги з шириною захвату від 24 до 36 м. Підвіска Equilibra мінімізує коливання штанг під час роботи на полі. Нова система регулювання Boom Assist утримує штанги на заданій висоті.

Серед інших новацій — блок управління Visioreb зі світлодіодною панеллю управління, що відображає всі параметри роботи обприскувача, і вбудованою системою управління секціями через GPS. Панель управління представлена в трьох варіантах: Manuset, Diluset+ та e-Set. Залежно від комплектації встановлюється один або два ергономічні елементи управління. Кількість необхідних операцій, а отже, ймовірність помилок зведені до мінімуму.

Обприскувачі отримали нові бак для ополіскування та автоматизований пристрій для перемішування Stopmix з автоматичним відключенням для уникнення спінювання.

Metris 2 також представлений в «бюджетній» версії 2 S, що буде цікава господарствам, яким потрібен високопродуктивний причіпний обприскувач з баком об’ємом не більше 3200 л і штангою шириною до 30 м.
 

 
  Специфікації  
 
Ємність (л)
3200 - 4100
Промивка резервуара (л)
450
Ємність справжній танк (л)
3430/4380
Ширина Boom (м)
18/36
Ручне прання резервуар (л)
16
Бум ширини (м)
18 до 36
Танк обертових ополіскувач
Стандарт
Підвіска
НЕ дишлом і вісь гумовими кріпленнями (Не підвіска можливо вісь)
Довжина заправного шланга (м)
5 м
Ширина (м)
<2,55
Вага ок. (Кг)
4030
Тип гуми
18.4x38
Гальма
Гідравлічні (якщо затвердження)
 
   

 

Докладніше про новинку — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 600 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: KUHN, причіпний, Metris 2, обприскувач | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar