MENU

15:38
ASTRA NOVA: новий рівень можливостей
Ви постійно турбуєтесь про зниження витрат? Шукаєте нових рішень для економії, хочете зробити бізнес більш вигідним? Прочитавши цю статтю, ви дізнаєтеся, як просто та легко отримати незамінну «робочу конячку» для свого господарства, не витративши зайвого.

 

altКомпанія «Червона зірка» з початку цього року перейшла на виробництво нових зернових сівалок серії ASTRA NOVA. Чим відрізняється ASTRA NOVA від знайомої усім сівалки СЗ 5,4? Істотні модернізації зробили її більш універсальною, надійною і вигідною у роботі.
 
Універсальність = вигода
Завдяки новому висівному апарату сівалка ASTRA NOVA 5,4 здатна висівати широкий ряд культур: пшеницю, ячмінь, овес, горох, сою, ріпак, гірчицю і навіть сипучі трави. Така універсальність і можливість швидкого переналаштування сівалки з однієї культури на іншу робить її незамінною.
 
altБільше - значить краще
Прагнення кожного фермера скоротити час простою при завантаженні втілилося у збільшених бункерах сівалки ASТRA NOVA 5,4. Тепер вона має збільшені на 50 % зернові та тукові бункери (до 1000 дм3 і 500 дм3). А це, при середніх нормах висіву, близько 5 га роботи при одному завантаженні.
 
Вся справа у висівному
Безсумнівно, серце сівалки - це її висівний апарат. ASТRA NOVA 5,4 оснащена новим висівним апаратом з полімерних матеріалів, завдяки яким:
 
  • розширено діапазон висіву насіння - від 0,7 до 400 кг/га;
  • додана можливість висіву дрібнонасінних культур;
  • зведена до мінімуму можливість механічного пошкодження насіння;
  • виключена можливість корозії;
  • забезпечується безперервна подача насіння.
 
Легке регулювання - точні результати
ASТRA NOVA 5,4 оснащена безступеневим механізмом передач - варіатором, завдяки чому налаштувати сівалку на необхідну норму висіву тепер можна легко і швидко. Простий і зрозумілий механізм допоможе підготувати сівалку до роботи за лічені хвилини. А налаштування норми висіву в збільшеному діапазоні норм висіву від 0,7 до 400 кг/га тепер проводиться більш легко і плавно.
 
altПожнивні залишки - не перешкода
ASТRA NOVA 5,4 призначена для посіву культур за традиційною технологією, але наявність пожнивних залишків на полях для неї не перешкода. Для цього сівалка оснащена дводисковим сошником зі зміщенням, який дозволяє здійснювати більш якісний посів. А єдина конструкція вузла «сошник-прикочуючий каток» дозволяє настроювати сошник на глибину з інтервалом в 1 см і домагатися збереження вологи. Крім того, використання борвмісної сталі збільшило ресурс роботи сошників на 50 %.
 
Корозії - ні!
Сівалки ASТRA NOVA 5,4 мають стійке покриття, яке захищає метал від корозії на строк до 8 років. Така стійкість, а також яскравий червоний колір і презентабельний вигляд техніки досягаються завдяки використанню порошкового фарбування.
 
У полі своїм ходом
Сівалка ASТRA NOVA 5,4 на замовлення комплектується транспортним пристроєм, завдяки якому вона можна транспортуватися по дорогах загального користування. Новий транспортний пристрій посиленої конструкції універсальний і може бути використаний для всіх зернових сівалок «Червоної зірки».
 
altНоша по плечу
Незважаючи на всі модернізації, у тому числі і збільшення ємності бункерів, нове покоління зернових сівалок ASTRA NOVA агрегатується з найпоширенішим класом тракторів потужністю двигуна від 80 к.с.
 
У режимі он-лайн
Крім існуючої мережі дилерських центрів, тепер придбати сівалку ASТRA NOVA 5,4 і запасні частини до неї можна он-лайн. «Червона зірка» запустила продаж техніки та запчастин через Інтернет-магазин www.shopchervonazirka.com, завдяки чому оперативно купити оригінальні запчастини від виробника можна в будь-якій точці України.
 
Отже, підіб'ємо підсумки. Сівалка ASTRA NOVA - це, по суті, абсолютно нова машина, в порівнянні з сівалками СЗ. Але один фактор залишається незмінним - її ціна. У часи, коли зниження витрат виходить на перше місце, «Червона зірка» пропонує вам сівалку з кращими характеристиками за ціною старої моделі. Невже ви зможете втриматися?
 
Увага! З лютого 2014 року «Червона зірка» припиняє випуск
старих моделей сівалок ASТRA 5,4 (СЗ 5,4) із редукторами. Остерігайтеся підробок!
 
 
Джерело:http://www.agro-business.com.ua/2010-06-11-07-14-09/2182-astra-nova-.html
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 681 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar