MENU

16:04
Аграрний фонд розпочав укладати біржові договори на закупівлю зерна врожаю 2015 року

ПАТ «Аграрний фонд» з 2 лютого поточного року розпочинає прийом документів на укладання біржових договорів поставки зерна врожаю 2015 року.




Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації.

Об’єктом закупівлі є пшениця третього класу обсягом 5 тисяч тонн, обсяг мінімальної партії становить не менше 100 тонн, базис поставки — ДП «ДП Агросервіс 2000» (м. Запоріжжя). Укладання контрактів із сільгоспвиробниками розпочнеться з третьої декади лютого.

«Закупівля озимої пшениці третього класу врожаю 2015 року здійснюватиметься на умовах попередньої оплати за ціною 2400 грн/тонну (з ПДВ) у розмірі 70% двома частинами. Перша частина — 50%-ва оплата протягом п’яти робочих днів з дня надходження документів, передбачених біржовим договором поставки зерна, та друга частина — у розмірі 20% після надання товаровиробником актів огляду посівів сільськогосподарських культур, які підтверджують прийняття на страхування посівів», — зазначено у повідомленні.

Остаточний розрахунок здійснюватиметься за ринковими цінами на момент поставки зерна за вирахуванням виплачених раніше авансових платежів та фіксованої знижки з однієї тонни в перерахунку відповідно до наданого обсягу.

З питань укладання біржових форвардних контрактів необхідно звертатися до постійного представництва ПАТ «Аграрний фонд» у Запорізькій області за телефоном  (0612) 62 04 31, інформують у прес-службі ОДА.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 565 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: зерно, ПАТ «Аграрний фонд», Запоріжжя, біржові договори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar