MENU

13:21
Завтра відбудеться презентація Третьої фази Проекту ЄС/ПРООН

16 жовтня о 10.00 годині у сесійній залі Львівської обласної ради  відбудеться  представлення Третьої фази Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» для  представників обласної та місцевих органів влади, громадського та приватного секторів.

У рамках представлення буде підписано Угоду про партнерство  між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою та Програмою ООН.

Також заплановано брифінг за участю  т.в.о. голови Львівської обласної державної адміністрації Юрія Турянського, голови Львівської обласної ради Петра Колодія та представників Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» – Старшого програмного менеджера Програми розвитку ООН в Україні Оксани Реміги та Спеціаліста з розвитку громад Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Олени Рудіч

Початок брифінгу об 11.10  у прес-залі Львівської обласної ради (поруч із сесійною залою Львівської обласної ради, вул. Винниченка, 16).

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 484 | Додав: evgeniu | Теги: Львів, брифінг, Проект ЄС/ПРООН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar