MENU

16:29
«Завод Кобзаренка» представив унікальний тюковоз
На нещодавній виставці «Агро-2014» «Завод Кобзаренка» представив тюковоз для транспортування квадратних тюків. Агрегат не має аналогів і вже зацікавив європейських фермерів.
Головна особливість машини — можливість «брати на борт» одночасно 24 прямокутні тюки розміром 2400х1200х900 мм (ДхШхВ). Тюковоз оснащено маніпулятором. Електрифікована гідросистема управляється за допомогою виносного джойстика.
Передня стінка пересуває одночасно три тюки і приводиться в дію гідромотором WR 160 виробництва Італії. Італійська також піввісь — фірми ADR. Гальмівна система — двохконтурна. Платформа оснащена гідроциліндром підйому.
Як підкреслили представники заводу, новинка не має аналогів у Європі і вже викликала зацікавлення тамтешніх аграріїв. Заплановані презентації на низці виставок. Сподіваються й на інтерес з боку українських сільгоспвиробників. Принаймні представлена на виставці машина одразу ж знайшла власника. Ціна базової комплектації — 410 000 гривень.


 
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 574 | Додав: evgeniu | Теги: тюки, Агрегат, «Завод Кобзаренка», тюковоз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar