MENU

14:58
Volumetra — для високої продуктивності внесення органіки

Бельгійський виробник техніки для внесення органічних добрив розширив модельний ряд цистерною Volumetra. Агрегат спеціально розроблений для встановлення об'ємного насоса для прямого всмоктування рідини.

Принцип функціонування таких насосів докорінно відрізняється від вакуумних, які створюють або недостатній, або надмірний тиск в ємності і не знаходяться в контакті з рідиною. Спеціально розроблені для тривалого всмоктування в’язких субстанцій, об’ємні насоси мають велику перевагу, оскільки створюють оптимальний тиск, забезпечуючи високу продуктивність.

Цистерни Volumetra пропонуються у версіях об’ємом від 16 500 до 20 500 літрів на шасі з двома осями і від 18 500 до 28 000 л — з трьома. В основу транспортних засобів закладена самонесуча структура: ємність приварена до ходової частини з дишлом. Завдяки конструкції та використанні надміцної сталі цистерна фактично виконує функцію шасі. Використання такої сталі дозволило також відмовитися від підсилюючих елементів і тим самим знизити вагу.

Конструкція шасі-цистерна передбачає агрегатування з задньонавісним обладнанням, зокрема, культиваторними багаторядними інжекторами. Є можливість монтажу штанг довжиною 27 і більше метрів.

На цистерну можна встановити об'ємні насоси з ексцентричним гвинтом, роторно-лопатеві або відцентрові. Більшість насосів укомплектовані всмоктувальним колектором. Він являє собою вбудовану камеру в передній частині цистерни (обсягом приблизно 200 л), в яку субстанція проникає зі всмоктувальних трубопроводів і через яку вона потім надходить безпосередньо в насос або подрібнювач. Ця система зарекомендувала себе при монтажі об'ємних насосів на інших цистернах Joskin.

Насоси поставляє компанія Wangen (Німеччина). Продуктивність — від 4000 до 8700 л/хв. Також пропонуються роторно-лопатеві насоси Vogelsang або Börger продуктивністю від 6000 до 9000 л/хв. Відцентрові насоси частково виробляються на заводах Joskin, продуктивність — 11 000 л/хв.

Як опції пропонується подрібнювач SilpleCut. Пристрій оптимально підійде під час роботи з рідкою органікою з високим умістом соломи.

Докладніше — на сайті виробника.pdf

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 553 | Додав: evgeniu | Теги: Volumetra, Joskin, цистерни, внесення органіки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar