MENU

11:53
Відбулось перше засідання комісії з проведення конкурсного відбору керівників державних підприємств галузі
Наказом Мінагрополітики утворено комісію для проведення конкурсного відбору керівників державних суб'єктів господарювання, що належать до сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства України. Більшість членів комісії складають незалежні експерти (представники громадськості, експертні групи).
Сьогодні відбулося перше засідання новоствореної комісії, яку очолює заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька.


На засіданні обговорено регламент роботи комісії, питання підготовки до проведення конкурсного відбору та розміщення додаткових відомостей про підприємства на офіційному сайті Мінагрополітики  з метою висвітлення об’єктивної інформації відносно таких підприємств для подальшого ознайомлення всіх, хто має бажання взяти участь у конкурсі.
Крім того, наказом Мінагрополітики затверджено Положення про порядок проведення конкурсного відбору керівників державних суб’єктів господарювання, що належать до сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Документи, підготовлені Міністерством аграрної політики та продовольства стосовно  проведення конкурсного відбору, встановлюють чіткі формулювання вимог до заявників, об’єктивні та неупереджені критерії, за якими буде оцінюватися переможці конкурсного відбору.
Проведення конкурсу забезпечує  прозорі і публічні умови призначення керівників та запроваджує ефективні регуляторні механізми для розвитку підприємств, створення сприятливого регуляторного середовища для їх відновлення та ефективного використання держмайна.
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 504 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Мінагрополітики України, вакансії, керівник, комісія, незалежні експерти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar