MENU

14:14
В Парижі назвали кращий зернозбиральний комбайн року - звання «Машина року 2015» отримав CLAAS Tucano

Одразу дві машини виробництва компанії CLAAS були визнані «Машинами 2015 року» на сільськогосподарській виставці SIMA в Парижі.

У категорії «Зернозбиральний комбайн» кращим став новий Tucano. Дискова косарка Disco 9200 з новим косарним брусом MAX CUT, на думку журі, є кращою в своїй продуктовій групі.

Комбайн Tucano займає нішу в середньому класі зернозбиральних машин, але по праву вважається кращим серед них. Недарма компанія CLAAS називає його «преміум-комбайном» в середньому класі. Завдяки системі обмолоту APS і APS HYBRID SYSTE ця модель підходить для збирання різних культур, поєднуючи високу пропускну здатність з якістю обмолоту та соломи. В новому Tucano компанія CLAAS поліпшила ці показники таким чином, що він став схожим на «старшого брата» LEXION як технічно, так і візуально. Новий Tucano був представлений на ринку влітку 2014 року і отримав схвальні відгуки професіоналів галузі.

 

Другим лауреатом виставки SIMA стала широкозахватна жатка Disco 9200 з новим косарним брусом MAX CUT і шириною захвату від 2,6 до 9,1 м. MAX CUT є власною розробкою CLAAS. Завдяки розширенню заводу в німецькому місті Бад Заульгау, де виробляються ці машини, стало можливим виробляти всі найважливіші компоненти безпосередньо на підприємстві компанії. На сьогоднішній момент брусом MAX CUT оснащені 28 моделей косарок.

 

Додамо, що CLAAS став переможцем конкурсу агротехнічних інновацій SIMA. Німецький виробник отримав золоту нагороду за панорамну кабіну трактора Arion 400.

CLAAS Tucano 440 завоював золоту відзнаку і на українській виставці «ІнтерАГРО-2014». Високу оцінку журі конкурсу Міжнародного технічного конкурсу «InterAGRO Innovation Award» отримало гідравлічне налаштування підбарабання комбайна.

 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 546 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: зернозбиральний комбайн, MAX CUT, косарка, Disco 9200, Машина 2015 року, комбайн, SIMA 2015, Tucano, claas | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar