MENU

12:20
В Лозовій освоять випуск нових ведучих мостів для комбайнів

Індустріальна група УПЕК, до складу якої входить Лозівський ковальсько-механічний завод, підписала меморандум про співпрацю з польською компанією FON-SKB. Сторони висловили намір розвивати низку проектів в галузі виробництва комплектуючих для сільськогосподарської та іншої техніки.

Як повідомила прес-служба ІГ УПЕК, йдеться про проекти розробки і виробництва машинобудівної продукції для ринків країн СНД та Європи, а саме: ведучих мостів для сільськогосподарської та будівельної техніки, осей для сільськогосподарських причепів, ведучих мостів для автобусів (в тому числі з електричним приводом). Також компанії мають намір об'єднати зусилля в просуванні продукції.

«З одного боку для нашої продукції, що випускається на Лозівському ковальсько-механічному заводі, відкривається європейський ринок, і ми повинні докласти всіх зусиль, щоб підтвердити якість і конкурентоспроможність своєї продукції. З іншого боку, за рахунок нової продукції, виробництво якої планується налагодити на основі виробничої кооперації, відкриваються нові сегменти на наших традиційних ринках (СНД)», — наводить слова директора з маркетингу та продажу ІГ УПЕК Роман Гіршфельд прес-служба компанії.

Лозівський ковальсько-механічний завод є єдиним в Україні і одним з провідних на території СНД виробником трансмісій для сільськогосподарської та дорожньо-будівельної техніки. Завод постачає комплектуючі таким відомим виробниками, як Харківський тракторний завод (Україна), Мінський тракторний завод, Мінський моторний завод, «Гомсільмаш», «Амкодор» (Білорусь), Челябінський тракторний завод (Росія) тощо. Підприємство також випускає широкий асортимент ґрунтообробної техніки, а в цьому році освоїло виробництво посівних комплексів.

Компанія FON-SKB спеціалізується на виробництві осей і мостів, а також чавунного, сталевого і алюмінієвого лиття для автомобільної і спеціальної інженерно-дорожньої та сільськогосподарської техніки. До 2011 року входила до італійської Carraro Group.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 445 | Додав: evgeniu | Теги: комплектуючі комбайнів, Лозівський ковальсько-механічний за, FON-SKB, ІГ УПЕК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar