MENU

07:20
UVC вивела на ринок новий протруювач насіння-завантажувач сівалок

UVC вивела на український ринок протруювач та завантажувач сівалок Reboke TSI бразильського виробника Stara. Агрегат дає змогу одночасно протруювати за завантажувати насіння в посівну техніку, характеризуючись високою швидкістю та якістю роботи.

Reboke TSI оснащуються швидкозмінним поліетиленовим бункером, що дешевше порівняно зі звичними металевими, а також полегшує технічне обслуговування. Як опції пропонуються графітовий ящик і механізм, що «з'єднує» насіння і графіт в розвантажувальному шнеку.       

Шнек для протруювання насіння складається з трьох модулів для легшого очищення внутрішньої спіралі. Шнек покритий гумою, що запобігає пошкодженню насіння. Переведення шнека для протруювання в робоче положення і назад здійснюється за допомогою гідравлічного циліндра.

На агрегаті встановлено два поліетиленові бункери об’ємом 35 літрів кожний. Один з них призначений для продуктів для захисту насіння (гербіцидів, інсектицидів, фунгіцидів тощо), другий — для бактеріального розчину і є термічним, що гарантує виживання бактерій протягом тривалого часу.

Управління відкриттям форсунок обприскування здійснюється за допомогою електромагнітного клапана, з використанням пульта дистанційного керування. Це полегшує оперування під час обробки, запобігаючи зайвій витраті розчину. 

Інженери об’єднали в одному пульті дистанційного керування управління шнеком для насіння, для фіто-санітарних продуктів, для бактеріальних розчинів і для графіту.



В Україні пропонують дві моделі Stara Reboke: 6000 TSI та 14 000 TSI. Докладніше про технічні характеристики — на сайті компанії.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 550 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar