MENU

15:10
У Кіровограді відбудеться II Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо-2014»
За підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України з 2 по 4 жовтня 2014 року відбудеться II Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо-2014».
На заході будуть представлені всі типи вітчизняної сільськогосподарської техніки. Зокрема, трактори, посівні, техніка для внесення добрив, а також – збиральна та грунтообробна.
Постачальники насіння, добрив і засобів захисту рослин продемонструють новітні технології вирощування та обробки основних сільськогосподарських культур.
У рамках ділової програми виставки запланована нарада «Розвиток вітчизняного сільськогосподарського машинобудування на сучасному етапі в Україні. Техніка і технології для внесення безводного аміаку». Крім того, дискусії фахівців відбудуться на науково-практичних семінарах та круглих столах, під час яких розглядатимуться нові технології, інноваційні рішення і розробки у галузях АПК.
Цього року організатори виставки «АгроЕкспо-2014» поєднають її з народним «Покровським ярмарком», що відбудеться 3 та 4 жовтня. На ярмарку будуть представлені найкращі продукти від фермерських господарств, сувеніри та вироби мистецтва, відбудуться майстер-класи з народної творчості, виступи народних колективів, конкурси та розваги для дітей та дорослих.
II Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо-2014» та «Покровський ярмарок» відбудуться за адресою: м. Кіровоград, вул. Мурманська, 8
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 550 | Додав: evgeniu | Теги: Мінагрополітики України, АгроЕкспо-2014, Національна агропромислова виставка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar