MENU

11:29
У 2015 році DuPont Pioneer запропонує українським фермерам нові інокулянти

В 2015 році широка лінійка продуктів мікробного походження компанії DuPont Pioneer поповниться силосними інокулянтами 11AFT і 11GFT, аналогів яким немає в усьому світі. Серед основних переваг нових продуктів - ефективна ферментація, поліпшена аеробна стабільність та перетравність клітковини.


Інокулянти 11GFT і 11AFT – це силосні добавки, що їх розробила за технологією Fiber Technology компанія DuPont Pioneer з метою поліпшення перетравності клітковини в силосі з кукурудзи, злакових культур і люцерни. Кожен із цих продуктів містить новий і запатентований штам бактерій Lactobacillus buchneri поряд з додатковими гомоферментативними штамами молочнокислих бактерій, характерними для ферментації певних культур. Штам бактерій Lactobacillus buchneri, що міститься в інокулянтах Fiber Technology, був відкритий мікробіологами компанії Pioneer і поліпшений за рахунок проведення серії випробувань на предмет здатності виробляти особливі ферменти, які змінюють властивості клітковини (естерази ферулової кислоти і ацетилестерази) в процесі росту штаму в силосній масі. Ці ферменти змінюють лігніновий комплекс оболонки клітини, що сприяє більш швидкій перетравності клітковини бактеріями рубця. Інокулянти доступні лише у вигляді препаратів, що розчиняються у воді, оскільки такий метод допомагає бактеріям охопити необхідні культури.
Категорія: Новини технологій | Переглядів: 470 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: силосні добавки, Інокулянти, DuPont Pioneer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar