MENU

14:01
Трактори Case IH Steiger встановили нові рекорди
За результатами незалежних тестів трактори Case IH Steiger 540 і Case IH Steiger 370 встановили рекорди ККД в класі.
Відповідно до недавно опублікованими незалежними результатами Випробувальної лабораторії тракторів Небраски (NTTL), трактори Case IH Steiger 540 і Case IH Steiger 370 встановили нові рекорди по співвідношенню тягового зусилля / економічності - повідомляє прес-служба Case IH.



NTTL є офіційною випробувальної станцією тракторів в Північній Америці, з філіями в 25 країнах по всьому світу.

У даному тесті перевірялося тягове зусилля трактора в співвідношенні з витратою палива. З даними NTTL можна ознайомитися за посиланнями: Steiger 540 ( тест №2096 , вересень 2014), Steiger 370 ( тест №2092 , вересень 2014), John Deere 9560R ( тест №2044 , жовтень 2012), Challenger MT765E ( тест №2088 , червень 2014).

Довідка
Case IH є брендом компанії CNH Industrial NV, світового лідера товарів промислового призначення, зареєстрованим на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та італійської електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI). Більш детальну інформацію про компанію CNH Industrial можна знайти на сайті www.cnhindustrial.com .

 Випробування також показали, що двигуни тракторів Steiger 540 досягають номінальної швидкості обертання на 20% швидше попередніх моделей. У тракторі використовується ексклюзивна система охолодження двигуна з турбокомпресорами. Це дає оператору можливість отримати швидкий відгук при динамічних навантаженнях і дозволяє збільшити ефективність при низьких навантаженнях і низькій температурі навколишнього середовища.

Довідка
Case IH - це вибір професіоналів, це бренд, який вже понад 170 років використовує накопичений досвід в сільськогосподарській промисловості. Потужна серія тракторів, комбайнів та прес-підбирачів за підтримки всесвітньої мережі професійних дилерів забезпечує неперевершену підтримку споживачів і продуктивність, яка відповідає вимогам 21-го століття. Більш детальну інформацію про товари і послуг компанії Case IH можна знайти на сайті www.caseih.com/ua .
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1102 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: NTTL, Case IH Steiger 370, Case IH, рекорди ККД, випробування, Case IH Steiger 540 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar