MENU

10:21
Трактор Valtra серії Т4 отримав звання "Машина року 2015" у категорії машин потужністю 180—280 к. с.

Нові трактори Valtra серії T4 корпорації AGCO удостоєні нагороди «Машина року 2015» в категорії машин потужністю 180—280 к. с. на міжнародній виставці SIMA.

Рішення про присудження нагороди «Машина року 2015», однієї з найбільш престижних нагород в області сільськогосподарської техніки, було прийнято за результатами оцінки 19 незалежних експертів, в число яких входять представники провідних європейських галузевих ЗМІ з 17 країн.

Valtra T4 — це нова серія, доступна в семи модельних варіантах в діапазоні потужності від 155 до 250 к. с. з повністю оновленим дизайном. Одна з головних особливостей цих тракторів — стильна, тиха і простора кабіна, що забезпечує водієві відмінний огляд. Особливу увагу розробники приділили простоті управління, ергономічності і безпеці машини — всі ці якості представлені на найвищому рівні. Передня підвіска AIRES+ забезпечує високий комфорт руху. З трансмісій чотирьох типів (HiTech, Active, Versu і Direct) аграрії гарантовано зможуть вибрати варіант для будь-яких завдань і умов.

Всі моделі серії Т4 оснащені двигуном AGCO Power (6.6 л і 7.4 л) з технологією SCR, турбонадгнітачем, системами EcoPower, SigmaPower і багатьма іншими опціями, що забезпечують низький рівень викидів токсичних засобів, високу продуктивність і ефективність витрати пального. Крім того, трактор дуже простий і зручний в обслуговуванні, а його міжсервісний інтервал збільшено до 600 мотогодин.

Реалізація проекту з розробки нової серії зайняла п'ять років, протягом цього часу було вивчено думку безлічі покупців. Трактор пройшов польові та лабораторні випробування в різних умовах (як при північних морозах, так і при південному спеці) і довів свою відповідність всім пріоритетним вимогам — довговічності, високої продуктивності, низьким експлуатаційним витратам та комфорту для водія.

Переваги маневрених і зручних в експлуатації тракторів Valtra Т4 були гідно оцінені як дилерами, так і покупцями - новинки користуються великою популярністю. Незважаючи на те, що постачання цих моделей стартували тільки в грудні минулого року, обсяг замовлень на нову серію по всьому світу вже перевищив аналогічні показники за всю історію існування бренду.

Мікко Лехікойнен, директор з маркетингу Valtra: «Нагорода "Machine of the Year" означає для нас найвищу оцінку і визнання, які підтверджуються величезною кількістю позитивних відгуків від дилерів та клієнтів Valtra. Фахівці Valtra дійсно доклали багато зусиль і незмінно прислухалися до побажань покупців, що і дозволило запропонувати сільгоспвиробникам по-справжньому якісні розробки, що відповідають найвищим вимогам».

Переглядів: 552 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Machine of the Year, Valtra T4, Трактор, SIMA 2015, Valtra INC, Машина року 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar