MENU

04:31
Термін служби покриття становить не менше семи років

Херсонський машинобудівний завод у серпні ввів в дію нову технологію фарбування техніки. Про це повідомили на підприємстві.

Зернозбиральні комбайни, жатки, пристосування для збирання кукурудзи, соняшнику, ріпаку та інші сільськогосподарські машини відтепер покриваються 2-хкомпонентними лакофарбовими матеріалами європейського класу якості.

Перший компонент — це ґрунт або емаль на основі поліуретанових і епоксидних смол, другий — полімерний затверджувач. У результаті застосування нової технології фарбування техніка не лише довго не «вицвітатиме» під час роботи під сонцем, а й отримала низку покращених експлуатаційних характеристик.

Зокрема, міцна еластична захисна плівка, що утворюється, підвищує опір агресивному впливу хімікатів, пально-мастильних матеріалів, миючих розчинів. Покриття зберігає стійкість в широкому діапазоні температур — від мінус 50 до плюс 80 градусів, а також під впливом ультрафіолетових променів.

Усе це гарантує тривалий захист металу від корозії. Як запевнили на підприємстві, термін служби покриття становить не менше семи років.

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 573 | Додав: evgeniu | Теги: технологія фарбування техніки, Херсонський машинобудівний завод | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar