MENU

17:16
Т4 PowerStar — нижчі витрати пального та відповідність екостандарту Tier-4В

New Holland модернізував трактори серії Т4 PowerStar. Головні зміни відбулися під капотом. 3.4-літровий двигун відтепер відповідає вимогам екологічного стандарту Tier-4В і став на 13% економнішим. Не забули інженери й про комфорт роботи оператора.

Досягти високого ступеня очищення вихлопних газів вдалося завдяки фільтру частинок PM Cat, розробленого постачальником силових агрегатів для New Holland — компанією FPT Industrial. Перевага системи — для її активації не потрібно реагентів та додаткових енергозатрат. І взагалі фільтр не вимагає жодного обслуговування. PM Cat встановлюється у вихлопній системі, вловлюючи та «знешкоджуючи» тверді частинки.

Завдяки підвищенню точності впорскування та оптимізації роботи двигуна під навантаженням вдалося скоротити витрату пального на 13%. Максимальна потужність досягається в діапазонах 1900—2100 об./хв., що підвищило експлуатаційні характеристики. Пропонуються три варіанти потужності — 58, 64 та 74 к. с. і 244, 275 та 309 Нм відповідно. Відносно невелика вага двигуна знижує вагу трактора, а відтак його тиск на ґрунт. Інтервал обслуговування підвищено на 20%.

Зміни в кабіні на перший погляд незначні — підсвічування перемикачів, можливість встановлювати додаткові монітори праворуч у прямій видимості, гачок для одягу тощо. Однак вони суттєво допомагають оператору та зменшують втомлюваність

«Подібні трактори оптимально підходять для невеликих господарств, а також кормозаготівлі та роботи на фермі. Простоту обслуговування й комфорт ми доповнили економією пального й найсучаснішою технологією для досягнення Tier 4В», — прокоментував Лука Maінарді, представник компанії, відповідальний за розробку тракторів та систем точного землеробства.

Докладніше — на офіційному сайті New Holland.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 481 | Додав: evgeniu | Теги: трактори серії Т4 PowerStar, NEW HOLLAND | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar