MENU

23:31
Сівалки на виставці ІнтерАгро. Огляд

У Києві завершилася виставка сільгосптехніки ІнтерАгро Комплекс 2015. Розповімо про сівалки і посівних комплексах, представлених на виставці.


Quivogne

Prosem K - пневматична сівалка точного висіву з дисковими висівними сошниками від 4 до 12 рядів (18-рядні сівалки в комплектації з пристроєм продольного ходу).

Призначені для посіву насіння (звичайні, драже, інкрустовані) різних культур: соняшник, цукровий буряк, кукурудза, гарбуз, соя та ін.

Quivogne Prosem K

Мінімальна міжрядне відстань 300 мм, максимальне - 800 мм

Можливість установки всіх стандартних міжрядних відстаней: 450, 560, 700, 750 і 800 мм.

Годиться для висіву без достатньої попередньої обробки ґрунту

Vaderstad

Rapid 400 C

Vaderstad Rapid обробляє і вирівнює грунт, висіває і відразу накочує за один прохід, при цьому немає необхідності в попередній підготовці насіннєвого ложа. Кожне колесо для накочування за допомогою двох паралельних тяг управляє процесом поглиблення двох сошників висіву насіння. Завдяки цьому досягається точна глибина висіву. А використання комбінованої сівалки дозволяє ще й здійснювати додаткове внесення мінеральних добрив.

Rapid 400C

При роботі з Rapid не потрібна передпосівна обробка; вона здійснює сівши в два рядки з шириною міжрядь 75 см. Збільшення густоти посівів на 10% забезпечує високу врожайність сортів і гібридів.

Tempo F8

Tempo F8

Серія Tempo F - це причіпні сівалки точного висіву для посіву кукурудзи, соняшнику, сої та бавовни, доступні в 6- і 8-рядном виконанні. На вибір - чотири ширини міжряддя. 8-ми рядна версія оснащується додатковими опорними колесами, які грають роль гідравлічного візка для зниження вібрації в поле. Транспортна ширина Tempo F становить 3.3 м.

Новітні конструкційні рішення дозволили значно збільшити швидкість сівби без втрати якості і точності.

Spirit 600C

Spirit 600C

AgroPravda.com  вперше познайомилася з посівним комплексом Vaderstad Spirit 600C в Німеччині на виставці Агрітехніка 2013. У посівного комплексу великий обсяг бункера, і він здатний працювати на швидкості до 15 км / ч. Наслідком цього є висока продуктивність машини.

MaterMacc

Італійський виробник сільгосптехніки MaterMacc обрав виставку ІнтерАгро в якості відправної точки для масштабного виходу на ринок України.

У виробничій лінійці пневматичні сівалки точного висіву, машини для висіву овочевих культур, міжрядні прополювальні культиватори, розкидачі добрив і розподільники інсектицидів в мікрогранулах.

Як розповіли кореспонденту AgroPravda.com  представники MaterMacc, в даний час компанія знаходяться на етапі формування дилерської мережі в Україні.

І їм буде що запропонувати: справжню європейську якість (як запевнили нас - без єдиної китайської запчастини), і більш ніж привабливі ціни.

Kuhn

Maxima 2 TRS

Kuhn представив на виставці дві яскраві новинки з посівної техніки: оновлені моделі сівалки Maxima 2 TRS і посівного комплексу Espro 6000R.

Пневматична сівалка точного висіву Maxima 2 TRS (16-рядів, з міжряддя 70 см) оптимальна для роботи за технологією Mini-Till.

Maxima 2 TRS

Espro 6000R

Пневматичний посівний комплекс Espro 6000R - з робочою шириною 6 м, об'єм бункера - 3500 л. Espro 6000R характеризується 40 рядами з міжряддям в 15 см.

Для роботи з Espro 6000R потрібно трактор потужністю 200-350 к.с.

Espro 6000R

Horsch

На виставці Horsch представив універсальний посівний комплекс Horsch Focus в комплектації з Maestro 8RT, а до сезону 2015 виробник вніс у свою техніку ряд конструктивних змін.

Horsch Focus можна використовувати за технологією Strip-till, для роботи за мінімальною технологією. Для машини розроблені різні типи додаткового і основного обладнання.

Horsch Focus

Pottinger

Компанія показала вдосконалений до сезону-2 015 посівний комплекс з одночасним внесенням добрив Pottinger Terrasem C6 Fertilizer.

Сівалка з робочою шириною 6 м, об'єм бункера 4 куб. м (розділений у співвідношенні 2: 3).

Сівалка отримала ряд удосконалень: пластмасові прикатуючі колеса замінені металевими, кожух вентилятора також змінив пластмасу на метал. Крім того на Terrasem C6 Fertilizer встановлюються нові датчики висіву, нові дозатори на добрива і посів.

Pottinger Terrasem C6 Fertilizer

Mzuri

На виставці представили комбінований агрегат для смуговий обробки та посіву Pro-Til6Т британського бренду Mzuri. Як розповіли кореспонденту AgroPravda.com представники компанії, використання сівалки сприяє підвищенню врожайності, дозволяє виключити підживлення рослин як окрему технологічну операцію, а економія по мінеральних добривах досягає 20%.

Mzuri Pro-Til6Т

Смуги, утворені за технологією Mzuri Pro-Til, краще прогріваються, це дозволяє раніше посіяти культуру, завдяки чому рослина встигає сформуватися і успішно пережити посуху. За один прохід Mzuri Pro-Til6Т проводить повну обробку грунту на глибину до 25 см, вносить добрива безпосередньо в оброблену грунт і одночасно проводить посів.  

Робоча ширина Mzuri Pro-Til6Т - 6 м. Рекомендований трактор - від 300-350 к.с.

Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo представила широкий набір сівалок.

Kinze

Monosem

Велес-Агро

Новинка від «Велес-Агро» в сегменті сівалок - модель СПМ-8. Сівалка точного висіву СПМ-8 призначена для пунктирного висіву каліброваного і некаліброваних насінь кукурудзи, соняшнику, сої з одночасним внесенням сухих мінеральних добрив і коткуванням грунту в рядках.

Для роботи за технологією no-till сівалка комплектується хвилястим турбодіском, який готує грунт і очищає насіннєве ложе від пожнивних решток.

СПМ-8

Сівалки СПМ-8 оснащені системою контролю висіву і надійно контролюють посівні показники.Внесення добрив відбувається через дводисковий сошник, цей сошник можна налаштовувати на задану глибину і відстань від пасивного ложе.

Для агрегатування рекомендується використовувати трактор тягового класу - 2.

Ніка-4М

Сівалка зернова СЗМ Ніка 4 механічна призначені для посіву рядним посівом зернових, бобових, технічних культур, а також трав, овочів і зерносумішей при мінімальній технології обробітку грунту.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1636 | Додав: evgeniu | Теги: сівалки, Посівні комплекси, Україна, Посівне обладнання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar