MENU

04:22
Сase IH випустив нову дискову борону — True-Tandem 345

Американський виробник до сезону-2015 вивів на ринок нову дискову борону True-Tandem 345, що прийшла на зміну моделі 340. Агрегат отримав низку технічних удосконалень, що підвищили його продуктивність та надійність.

True-Tandem 345 призначений для передпосівної підготовки поля, зокрема, розпушування та вирівнювання поверхні. Агрегат оптимально підійде для обробітку ґрунту з великою кількістю пожнивних залишків, у тому числі довгостеблистих.

На відміну від попередньої моделі, новинка отримала більш міцні підшипники, вдосконалену конструкцію робочих органів, що підвищило їх ефективність та довговічність. Скребки зміненої конструкції покращують очищення агрегату від налиплого ґрунту та рослинних залишків.

Використовуються нові колеса з меншим тиском на ґрунт та вищою робочою швидкістю. Додаткові передні поворотні колеса-стабілізатори запобігають розгойдуванню та «підстрибуванню» агрегату на нерівностях та покращують стабільність у поворотах.

Нова порошкова фарба, застосована у виробництві, збільшила опірність агрегату до зовнішнього середовища. Світлодіодна підвіска допоможе оператору під час роботи вночі.

Дискова борона буде доступна з робочою шириною від 6,7 до 10,3 метра. На вибір пропонуються три варіанти котків для різних типів ґрунтів та умов роботи.

Виробник розпочав приймати замовлення на основних ринках. Перші партії борін надійдуть аграріям наприкінці цього — на початку наступного року.
Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 545 | Додав: evgeniu | Теги: True-Tandem 345, Сase IH, дискова борона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar