MENU

22:10
«Ростсільмаш» запустить у серію нове покоління комбайнів

Найбільший російський виробник сільгосптехніки запустить у серійне виробництво нове покоління зернозбиральних комбайнів RSM 161. Створена на унікальній глобальній платформі, машина покладе початок серії з не менше десяти моделей різної продуктивності.

Комбайн вигідно вирізняється від інших комбайнів «Ростсільмашу» не тільки зовні, але і за технічними параметрами. У машині втілені найсучасніші розробки, з яких два десятки вже пройшли патентний захист і ще стільки ж перебувають на розгляді.

За рахунок особливої конструкції похилої камери, молотильного барабана, «гнучкого» підбарабання та інших елементів забезпечується зростання продуктивності комбайна на 10—15%. На машину «приміряли» молотарку шириною 1650 мм, барабан діаметром 800 мм, сепаратор — 750 мм та 6-клавішний соломотряс. У дію комбайн приводиться двигуном Cummins потужністю 365 к. с., що відповідає екологічному стандарту Stage-IIIA. Об’єм  бункера для зерна — 10 500 л. Встановлюється система електрогідравлічного копіювання рельєфу поля. Машина оснащується новою кабіною та інформаційною системою Adviser третього покоління.

RSM 161 — перший комбайн нової глобальної платформи «Ростсільмашу». У найближчі десять років компанія планує створити не менше десяти машин. Це і традиційні одно- і дво- барабанні, і роторні, і гібридні комбайни різної продуктивності. Окрім російського, виробник постачатиме новинку на експортні ринки.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 498 | Додав: evgeniu | Теги: «Ростсільмаш», зернозбиральний комбайн, комбайн, RSM 161 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar