MENU

13:06
Ринок молоковозів поповнився новими моделями на шасі TATA

На українському ринку молоковозів поповнення. Відтепер цистерни для перевезення молока можна замовити на шасі популярних індійський вантажівок TATA.

На вибір пропонуються кілька варіантів об'ємом від 1,2 до 9 кубічних метрів. Як шасі залежно від цистерни використовуються моделі LPT 613, LPT 1116 та LPT 1618 вантажопідйомністю відповідно 3,5, 7 і 10 тонн.

Цистерна виготовлена ​​з нержавіючої сталі марки AISI 304, товщиною 3 міліметри і може протягом кількох годин (навіть при температурі повітря в +35оС) зберігати температуру молока. Зовнішня обшивка виконана зі сталі марки AISI 304 типу «дзеркало».

Конструктори дотрималися всіх санітарних норм. Зокрема, вимог, які пред'являються до зварювання швів. Вони виконані за спеціальною технологією, яка запобігає накопиченню бактерій.

Завдяки еліптичній формі цистерни значно підвищується безпека перевезення, адже центр ваги при такій формі зміщується вниз.

Просуватиме молоковози офіційний дистриб'ютор автомобілів TATA в Україні «Юніверсал Моторз Груп». Докладніше про новинки — наофіційному сайті компанії.

Нагадаймо, в цьому році Бориспільський автозавод на шасі ТАТА (БАЗ-Т713.26)розпочав виробництво сільськогосподарського самоскида. 
Детальна інформація про комерційну техніці - на сайті www.bus-truck.com.ua, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-501-752.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 518 | Додав: evgeniu | Теги: молоковоз, TATA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar