MENU

23:48
Революційні інновації сільгосптехніки Agritechnica 2015
 З 10 по 14 листопада 2015 року в Ганновері проходитила міжнародна виставка сільгосптехніки «Agritechnica 2015». За даними організатора - Німецького сільськогосподарського товариства (DLG) на виставці представлені близько 2400 експонентів з 49 країн світу.

​На виставці  проходила маса бізнес-заходів, одне з яких - вручення нагород Німецького сільськогосподарського товариства (DLG) за видатні досягнення в сільгосптехніці.

Fendt VarioGrip Pro

VarioGrip Pro від Fendt - це вдосконалена система регулювання тиску в шинах VarioGrip. Нова система дозволяє збільшувати тиск в шинах на 1 бар всього за 30 с під час перемикання між режимом роботи «в полі» і режимом руху «по дорозі». Тиск задається за допомогою терміналу Varioterminal.

Система датчика і клапан в зборі системи VarioGrip Pro кріпляться безпосередньо до колеса.Команди управління і параметри датчика передаються безконтактним способом.

За даними компанії, регулювання тиску системою VarioGrip Pro дозволяє скоротити час накачування більш ніж на 80%.

John Deere ProCut

Система ProCut для самохідних кормозбиральних комбайнів на ходу контролює і регулює відстань між ножами і протирізальною пластиною ножового барабана на кормозбиральних комбайнів. Високоточні датчики, вбудовані в протиріжучими пластину, безупинно вимірюють відстань між ножами і протирізальною пластиною і контролюють гостроту ножів.

Система внесення поживних речовин John Deere

Система управління поживними речовинами для точного внесення органічних або мінеральних добрив (азотних і фосфатних) в міру необхідності.

Система дає повну картину виконуваних робіт і включає в себе технології для високоточного внесення добрив. Ноу-хау і технології, надані партнерами, дозволяють виконувати внесення добрив у повній відповідності з німецькою директивою по добривах (DVO).

Система захисту рослин з можливістю внесення пестицидів John Deere

Інтуїтивно зрозумілий інструмент допоможе у прийнятті рішень для своєчасного і точного внесення пестицидів. Завдяки компаніям-партнерам інтегроване рішення тепер включає рекомендації щодо застосування, правильну роботу з розчинниками, підтримку оператора, управління внесенням, автоматичне відповідність вимогам буферної зони і комплексну документацію.

Krone Premos 5000

Krone Premos 5000 - перший у світі мобільний заготовщик пелет. Premos +5000 здатний виробляти пелети з стебельчастих культур безпосередньо з валка в поле. Потім пелети можна перевантажувати по транспортеру на транспортний засіб і виконувати поставку кінцевому споживачу - повідомляє AgroPravda.com.

Срібні медалі

Як повідомляє AgroPravda.com, срібними медалями Німецького сільськогосподарського товариства відзначені більш 40 розробок.

Приміром, Lemken отримав дві срібні медалі за систему автоматичного пробного висіву і за систему регулювання OptiLine.

Автоматичний пробний висів від Lemken

Компанія Lemken розробила систему, яка, за умови одноразового введення необхідних параметрів для рядової сівалки, сама автоматично визначає потрібну кількість дозованих насіння.

При цьому посівний матеріал подається потоком повітря через канал на тензодатчик в насіннєвому бункері машини, результат вимірювання передається на робочий комп'ютер і підтверджується оператором. Відразу після цього можна приступати до висіву.

Система регулювання Lemken OptiLine

OptiLine від компанії Lemken являє собою першу систему регулювання для напівнавісних плугів, призначену для спрощеної оптимізації лінії тяги плуга та зменшення бічного відведення завдяки цьому. Як результат: автоматичне поліпшення результату роботи при одночасному зниженні витрати палива.

Компанія Claas отримала п'ять срібних медалей.

Система 4D очищення зерна на зернозбиральних комбайнів Lexion 700

Нова 4D очистка спрощує управління гібридними моделями комбайнів Lexion 700 і дозволяє повністю використовувати їх продуктивність і можливості очищення зерна навіть на схилах при русі в поздовжньому і поперечному напрямках.

Система передбачає два процеси: регулювання лопатей ротора в залежності від ступеня ухилу і автоматичне керування вентилятором.

Система автоматичного контролю потоку маси на зернозбиральних комбайнів Lexion 700

Система допомагає виявити неправильні настройки машини та / або порушення потоку завчасно, що забезпечує оптимальний режим експлуатації комбайна. З цією ж метою в ході роботи система здійснює постійний контроль і порівняння швидкостей обертання двигуна, молотильного механізму APS і системи сепарації залишкового зерна Roto Plus.

У разі виникнення проблеми, похила камера, приставка і система визгрузкі зернового бункера негайно і автоматично блокуються, але гальмо приставки при цьому включається, що трохи пригальмовує рух комбайна, але не припиняє його.

Multi Crop Cracker MCC MAX на комбайні Jaguar MCC MAX

Це нова система обробки кукурудзи на силос, використовувана в новому комбайні Jaguar.Вальці дробарки MCC MAX розраховані на подрібнення кукурудзи на силос з діапазоном довжини різання 7-22 мм. Вальці складаються з 30-ти кілець на одному валу з зовнішнім пилкоподібним профілем. Положення і форма кілець забезпечує не тільки перетирання, але й різання по довжині. Тим самим досягається ще більш інтенсивна обробка зерна і подрібнення стебел.

Automatic Press Control

Система Automatic Press Control - новинка в прес-підбирачах Claas Quadrant.

На відміну від колишніх систем регулювання пресування, компанія Claas крім навантаження машини вперше використала в якості додаткового параметра регулювання якість шпагату.

Як тільки система виявила перевищення встановленого навантаження на шпагат або раму прес - підбирача, вона поступово знижує щільність пресування до нормальних показників.Після чого система автоматично повертається до початкових налаштувань. Кількість (м / кг), а також максимальна міцність використовуваного шпагату вносяться оператором в термінал управління. На підставі цих даних визначається максимальна сила пресування

Асистент розбивки загонок Claas

З впровадженням асистента розбивки загонок Claas стало можливим визначати стратегію руху машини для кожного конкретного випадку і точно прогнозувати необхідне для обробки час.Якщо це буде сприяти оптимізації, програмний модуль може навіть запропонувати розділити поле на ділянки.

За інформацією компанії, в середньому час обробки поля скорочується на 6%.

Креслення робочого маршруту можна відтворити на екрані будь-якого стандартного комп'ютера або планшета і роздрукувати.

Не "підкачали» та інші виробники техніки. Серед медалістів Horsch, Amazone, Kuhn, Vaderstad, Deutz-Fahr й інші компанії. 

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 764 | Додав: evgeniu | Теги: KUHN, Vaderstad, сільгосптехніка, інновації, Deutz-Fahr, Horsch, Amazone, Agritechnica 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar