MENU

12:16
Reichhardt «навчив» трактори не збиватися з курсу

Міжнародна компанія Reichhardt Electronic Innovations розробила рішення для точного управління трактором під час роботи з просапними культурами та вирощування овочів. Спеціальна система дає змогу повністю виключити оператора з управління трактором на прямій.

PSR Slide складається з розсувної рами, що встановлюється за трактором і приводиться в дію за допомогою гідравліки. Рама забезпечує стабільний та точний рух агрегату, в тому числі на нерівностях та схилах, допускаючи максимальну похибку в 2 сантиметри.

Система управління Reichhardt сумісна з Isobus. При цьому в компанії обіцяють адаптувати обладнання для роботи з усіма популярними тракторами. Як і з механізмом автоматичного рульового управління, для чого в арсеналі компанії є низка готових рішень.

PSR Slide оптимально підійде для роботи з грядоутворювачами, овочевими сівалками, обприскувачами тощо. Випробування, проведені на посівах цибулі та шпинату, продемонстрували зростання продуктивності, в тому числі за рахунок вищої швидкості руху та економії пального.

Докладніше — на сайті компанії

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 479 | Додав: evgeniu | Теги: точне управління трактором, PSR Slide, Reichhardt Electronic Innovations | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar