MENU

11:53
Проведення Загальних зборів Відділення аграрної економіки і продовольства

9 жовтня 2014 року в Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» відбулися загальні збори Відділення аграрної економіки і продовольства.
Були розглянуті пріоритетні напрями досліджень  Відділення, виконання яких намічено на період  2016-2020 роки.

 
Учасники зборів заслухали інформацію голови експертної групи, в.о. академіка-секретаря професора Ш.І. Ібатуліна «Про формування конкурсної тематики» фундаментальних і прикладних науково-дослідних робіт НДР з економічного напряму.Проведення Загальних зборів Відділення аграрної економіки і продовольства.
Доповідали:  директори інститутів Лупенко Ю.О, Сичевський М.П., Петік П.Ф., Фурдичко О.І., Метелиця В.М., Кучеренко В.М., Дорош Й.М.
   Заслухавши і обговоривши інформацію віце-президента НААН члена кореспондента НААН Жука В.М. та директорів інститутів, Загальні збори Відділення постановили рекомендувати Президії НААН напрями фундаментальних і прикладних науково-дослідних робіт (НДР)  з економіки і продовольства в рамках проектів програм наукових досліджень на 2016-2020 рр.
 Було розглянуто також питання щодо створення бібліометричних паспортів наукових установ та науковців Відділення, про що проінформував  Ш.І. Ібатулін.
DSC_0318.jpg
DSC_0313.jpg
DSC_0302.jpg
DSC_0310.jpg
 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 463 | Додав: evgeniu | Теги: напрями фундаментальних і прикладни, НААН, Відділення аграрної економіки і про, збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar