MENU

12:00
Президент НААН Ярослав Гадзало зустрівся з Ніколя Переном -радником посольства Франції
В рамках створення Інституту іноземних радників Національної Академії аграрних наук України відбулась зустріч президента Академії Ярослава Гадзало з Ніколя Переном - радником посольства Франції з питань сільського господарства в Україні, Молдові, Грузії та Азербайджану. Під час зустрічі Ніколя Перену було вручено посвідчення радника Інституту. 

«Завданням економічної Служби Посольства Франції в Україні є сприяння розвитку двосторонніх франко-українських відносин, в тому числі і в сфері наукового аграрного співробітництва», - сказав радник посольства. Він підкреслив, що створення Інституту іноземних радників НААН України буде сприяти кращому розумінню у Франції наукового аграрного потенціалу України.
DSC_0216.JPG


DSC_0219.JPGНіколя Перен повідомив, що першим реальним кроком співробітництва між українськими та французькими науковцями має стати зустріч з питань управління водними ресурсами, яка  запланована на в Києві, 21 травня цього року. 

DSC_0222.JPG
В свою чергу Президент НААН Ярослав Гадзало запропонував Ніколя Перену разом з французькими аграрними науковцями приєднатися до розроблення концепції реформування системи аграрної науки України.
Економічна Служба Посольства Франції в Україні
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 517 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Україна-Франція, Інститут іноземних радників, НААН, сільське господарство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar