MENU

15:36
Престижну нагороду шведського видання «Ekoweb» отримала Väderstad

Компанія Väderstad-Verken отримала нагороду «Екокомпанія року» від шведського видання «Ekoweb» за інноваційність та досягнення в розробці високоточних знарядь, що відкриває нові можливості у сфері органічного землеробства.

«Ми дуже раді отримати нагороду. Висловлюємо надію, що органічний сектор буде розвиватися. Компанія Väderstad відіграла активну роль в цій галузі, особливо з випуском сівалки Tempo, — сказала менеджер з міжнародних комунікацій Väderstad Ліннея Старк, йдеться в прес-релізі компанії. — Особливу подяку хочемо висловити досвідченому фермеру у сфері органічного землеробства Сверкеру Петтерсону, який проводив сівбу ріпаку виключно сівалкою точного висіву Tempo».

На зустрічі, присвяченій органічному землеробству, «Ekogala» були відзначені компанії та підприємці, які працюють в сфері органічного землеробства. Процес висування кандидатів був відкритим, а перші три номінації були оголошені після ретельного обговорення журі.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 458 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: екокомпанія року, Ekoweb, Väderstad-Verken | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar