MENU

12:06
PMC AR-4BX новий самохідний картоплезбиральний комбайн розроблений для роботи на 4-х рядках

PMC передав першому клієнту новий самохідний картоплезбиральний комбайн AR-4BX. Чотирьохрядкова машина виконує весь комплекс робіт з видалення гички, викопування, сепарації та перевантаження овочів.

14-тонний бункер інженери розмістили вгорі в центральній частині машини. До нього веде сепаруючий конвеєр оригінальної конструкції, що максимально повно і водночас делікатно очищає коренеплоди. Широкий конвеєр дає змогу швидко вивантажувати врожай. Висота розвантаження становить до 4,3 м.

Джерелом живлення є 13-літровий двигун Scania екологічного стандарту Stage-3B. Максимальна потужність в 450 к. с. досягається на обертах 1500 за хвилину, що дає змогу економити пальне та не перевантажувати силовий агрегат.

Комбайн оснащений гідростатичним приводом CLAAS, який «розганяє» 15-метрвого 30-тонного гіганта до 25 км/год. Від CLAAS — і простора комфортна кабіна з великим набором електронних помічників оператора.

Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 502 | Додав: evgeniu | Теги: самохідний картоплезбиральний комба, AR-4BX, PMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar