MENU

04:19
Південнокорейська компанія TYM оснащуватиме трактори двигунами Deutz

Південнокорейська компанія Tong Yang Moolsan (TYM) та німецька  Deutz AG заключили довгострокову партнерську угоду про співробітництво в сегменті сільськогосподарської техніки. Відтепер відомий в Азії виробник тракторів оснащуватиме низку моделей двигунами Deutz TCD 2.9.

Чотирьохциліндрові німецькі силові агрегати встановлюватимуть на моделі «шостої» та «сьомої» серій.  Двигуни — з водяним охолодженням, максимально адаптовані до роботи в азійських умовах: як в посушливих районах, так і в зволожених, а також північних. Компактна конструкція двигуна та модульна система організації підкапотного простору знижують витрати часу та коштів на обслуговування.  

Як опції пропонуються система доочищення вихлопних газів (AGN), що важливо для країн, де діють обмеження на викиди, а також турбонагнітач з системою охолодження повітря чи без неї.

Щороку TYM на заводі в Пусані випускає до 10 тисяч тракторів потужністю від 23 до 100 кінських сил. Крім того, компанія спеціалізується на виробництві рисозбиральних комбайнів. Техніка представлена в багатьох азійських країнах, а також на ринках США, Росії, Європи.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 481 | Додав: evgeniu | Теги: двигуни Deutz TCD 2.9, Tong Yang Moolsan, DEUTZ AG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar