MENU

14:41
Підписано контракт із ректором Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.Гжицького

 31 липня у Мінагрополітики України, відповідно до Закону України «Про вищу освіту», підписали контракт із ректором Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.Гжицького Володимиром Стибелем.
 

   За посаду очільника ВНЗ змагались троє кандидатів, але 95% голосів трудовий колектив віддав за Володимира Стибеля.

   Як наголосив Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка, новий ректор вишу має стати потужною ланкою у ланцюгу програмної діяльності університету «від успішного розвитку в Україні до визнання в Європі», як сам назвав свою програму Володимир Стибель.

   «Володимир Володимирович досвідчена людина, професор та академік, який має за плечима великий стаж роботи у ветеринарній сфері. Переконаний, що цей досвід допоможе підсилити нашій державі свої позиції у контексті українсько-європейського освітнього співробітництва», - наголосив Ігор Швайка.

   У свою чергу, Володимир Стибель зазначив, що стосується міжнародної діяльності, то у планах - співпраця з польськими та французькими колегами з питань міжнародного обміну студентами, стажування науковців, адаптації українських навчальних програм до європейських.

   «Ветеринарна медицина – це наша історія та гордість. Усі пункти Програми спрямовані на зміцнення матеріально-технічної бази, умов праці та потужний вихід на світову арену. Ветеринарний факультет уже робить нас упізнаваними в Європі, забезпечує міждержавні контакти та дружбу. Факультети біолого-технологічний і харчових технологій та екології будуть реалізовувати проекти та програми, які забезпечать надсучасні досягнення виробництва органічних харчових продуктів», - розповів Володимир Стибель.

   Насамкінець, Ігор Швайка висловив переконання, що вже незабаром можна буде побачити перші результативні здобутки університету під керуванням новопризначеного очільника.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 609 | Додав: evgeniu | Теги: контракт, Львівський національний університет, ректор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar