MENU

15:33
Під Києвом відбулася Битва Титанів
У Київській області відбулася «Битва Титанів» - масштабна практична демонстрація і порівняння техніки для аграріїв України. 
На заході була продемонстрована техніка провідних світових виробників. На поле зібралося більше 100 одиниць техніки брендів Беднар, Case IH, Хорш, Kuhn, Pottinger, Vaderstad, ХТЗ, заводу Кобзаренка та ін. 


Аграрії мали можливість порівняти і оцінити в роботі сучасну сільгосптехніку. Крім «технічною битви», учасники заходу змогли ознайомитися з гібридами зернової кукурудзи та соняшнику, взяти участь у тест-драйві автомобілів Volkswagen і Mercedes-Benz.
«Битвою титанів» цікавилися і дорослі і діти:
«Битва Титанів» зібрала і новинки цього року. Незважаючи на те, що презентації ряду техніки вже проходили, але в роботі цю техніку можна було побачити вперше. 

Такими новинками стали флагман модельного ряду зернозбиральний комбайн Case IH 9230, і Торум 760 з двигуном Daimler і інші моделі, про які ми розповімо пізніше.
Зернозбиральний комбайн Case IH 9230.
Зернозбиральний комбайн Torum 760.
Перевезення вантажів забезпечував зерновоз Mercedes-Benz ...
... а також бункери SrtongHarvester, заводу Кобзаренка, J & M.
Торік нам вже випала можливість побачити в роботі Case IH QuadTrac 500, тепер був показаний в реальних умовах новий флагман модельного ряду в Україні - 600.
Case IH Steiger Quadtrac 600. 
Не обійшлося і без ХТЗ, представники якого по секрету повідомили АгроПравде, що нова безступінчата гідротрансмісій вже готується до випробувань.
ХТЗ з розкидачем Kuhn
Категорія: Фоторепортажі | Переглядів: 867 | Додав: evgeniu | Теги: KUHN, Case IH, Хорш, практична демонстрація і порівняння, «Битва Титанів», Vaderstad, Pottinger, Кобзаренко, Беднар, ХТЗ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar