MENU

13:06
Перший етап модернізації елеваторного господарства ДПЗКУ

На ПАТ «ДПЗКУ» наприкінці червня завершено перший етап модернізації елеваторного господарства. 

Про це в інтерв’ю «Інтерфаксу» розповів голова правління ПАТ«Державна продовольчо-зернова корпорація України» Петро Вовчук.

«Протягом минулого маркетингового року в елеваторне господарство держкорпорації було вкладено 61 млн грн. Це в середньому на 30% менше запланованого обсягу інвестицій, але, враховуючи політичну ситуацію в країні і валютні коливання, ми вважаємо хорошим показником і такі інвестиції, — підкреслив він — Ми плануємо продовжити модернізацію. ПАТ «ДПЗКУ» володіє найбільшим елеваторним господарством країни. Інвестуючи в реконструкцію елеваторів, ми підвищуємо якість послуг. До нового маркетингового сезону ми закупили дві італійські зерносушарки, десятки одиниць автомобільних і залізничних ваг, зерноочисне обладнання, автомобілерозвантажувачі. Успішність і конкурентоспроможність елеватора забезпечуються його обладнанням, тому що це зручність і якість на кожному етапі обробки зерна.

Нагадаємо, що останні півроку ДПЗКУ, в рамках кредитної угоди з Китаєм, веде масштабну модернізацію свого елеваторного господарства по всій Україні. 

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 554 | Додав: evgeniu | Теги: ПАТ«Державна продовольчо-зернова ко, інвестиції, модернізація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar